Libnet.ro
UNICEF

12:01

Cum ii raspunde Fifor lui Teodorovici dupa ce a fost facut sobolan de fostul presedinte executiv al PSD

Adevărul Adevărul,
Cum ii raspunde Fifor lui Teodorovici dupa ce a fost facut sobolan de fostul presedinte executiv al PSD

Senatorul Mihai Fifor a declarat ca limbajul vulgar al lui Eugent Teodorovici face parte din stilul exotic al acestuia de a face politica. continuă pe Adevărul

Eugen Teodorovici, dupa ce a fost inlaturat de la varful PSD: Unde e sobolanul partidului, unde e Fifor? Fostul ministru statea nervos intr-un birou si fuma trabuc, dupa ce a fost lasat fara functie

Eugen Teodorovici, numarul 2 in PSD pana la Comitetul Executiv National de miercuri seara, l-a numit sobolan pe Mihai Fifor, fostul secretar general al formatiunii, in ceea ce pare a fi un nou derapaj al.

A murit un cunoscut bucatar. Prezenta o emisiune celebra. Anuntul a fost facut de familie

Un bucatar cunoscut s-a stins din viata. Din nefericire, fanii emisiunii sale celebre au aflat tristul anunt de la familia vedetei. Cine este si cum au decis rudele sale sa anunte oamenii care l-au indragit ca acesta s-a stins din viata? A murit un cunoscut bucatar. Familia a facut anuntul trist Este vorba despre Gary .

Ce ii raspunde Mihai Fifor lui Eugen Teodorovici, dupa ce l-a facut sobolan

Senatorul PSD Mihai Fifor sustine ca este nevoie de oameni impetuosi in politica romaneasca, asa cum este Eugen Teodorovici, precizand ca nu este suparat pe acesta, desi are un temperament vulcanic si.

Mihai Fifor, reactie dupa ce Teodorovici l-a facut sobolan: Are un limbaj colorat. Nu e...

Eugen Teodorovici a refuzat sa demisioneze din functia de presedinte executiv al PSD si a explodat la adresa lui Mihai Fifor, spunandu-i acestuia sobolan, dupa ce fostul ministru al Apararii a.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Mihai Fifor, atac furibunt dupa ce Rares Bogdan a chemat la vot comunitatea maghiara: Incredibila ipocrizia

Mihai Fifor a criticat in termeni duri apelul facut de europarlamentarul PNL, Rares Bogdan, prin care chema comunitatea maghiara la vot.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Mihai Fifor, atac furibund dupa ce Rares Bogdan a chemat la vot comunitatea maghiara: Incredibila ipocrizia

Mihai Fifor a criticat in termeni duri apelul facut de europarlamentarul PNL, Rares Bogdan, prin care chema comunitatea maghiara la vot.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )