Libnet.ro
UNICEF

12:00

Cum a raspuns Adelina Pestritu dupa atacul Iuliei Albu. Jignirile depasesc limitele bunului-simt

Playtech Playtech,
Cum a raspuns Adelina Pestritu dupa atacul Iuliei Albu. Jignirile depasesc limitele bunului-simt

Conflictul intre dive continua! Cum a raspuns Adelina Pestritu replicii Iuliei Albu. Dialogul prin jigniri ale acestora a ajuns foarte departe, considera multi dintre fanii ambelor vedete. Raspunsul Adelinei Pestritu la atacul Iuliei Albu Adelina nu s-a lasat mai prejos si a pus paie pe foc dupa ultima replica a Iuliei Albu. Cea din urma . continuă pe Playtech

Iulia Albu a facut-o praf pe Adelina Pestritu. Nici macar Oana Zavoranu nu a fost atat de dura

Scandal mare in showbiz-ul romanesc! Iulia Albu o pune la zid pe Adelina Pestritu, care a postat recent un mesaj care i-a socat pe cei care o urmaresc de ani buni. Jignirile si criticile aruncate au fost neasteptat de dure. Scandal in lumea mondena: Iulia Albu o desfiinteaza pe Adelina Pestritu Cuvintele grele nu inceteaza .

Catalin Maruta a facut-o pe Adelina Pestritu sa se simta prost. Ce a indraznit sa o intrebe live, la TV

Adelian Pestritu s-a intors din vacanta superba din Maldive, iar prima oprire a fost pe platourile de filmare de la Pro TV. Catalin Maruta a pus-o intr-o postura aparte in cadrul seriei de intrebari la care a supus-o. Cum a reusit sa o faca pe bruneta sa se simta prost? Catalin Maruta a facut-o pe .

Rares Bogdan, in retragere dupa atacul la Orban: Demisia ar fi tardiva acum Trebuia sa gasesc niste sinonime pentru expresia i s-a umflat capul

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan revine, dupa atacul dur la adresa lui Ludovic Orban, si spune ca, de fapt, ar fi spus ca liderul PNL ar fi trebuit sa plece dupa alegerile parlamentare pierdute, pentru ca acum este tardiv. El mai spune ca regreta ca a folosit expresia i s-a umflat capul la adresa acestuia: Trebuia sa gasesc niste sinonime . ) E singurul lucru pe care il regret.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )