Libnet.ro
UNICEF

22:00

Cum a reactionat Andreea Marin dupa ce a fost data de gol de Tuncay

ADPM ADPM,
Cum a reactionat Andreea Marin dupa ce a fost data de gol de Tuncay

Andreea Marin a fost luata prin surprindere de iubitu ei, acesta dandu-se de gol pe Facebook ca s-au logodit. Vedeta de televiziune marturiseste ca nu avea de gand sa dezvaluie acest lucru. Il mananc!, a izbucnit ea razand. continuă pe ADPM

Andreea Marin s-a logodit cu iubitul ei, turcul Tuncay Ozturk

Andreea Marin s-a logodit! Aceasta a facut pasul la mai putin de un an de la divortul de Stefan Banica, iar alesul inimii este iubitul ei turc Tuncay Ozturk. Vedeta a fost data de gol chiar de catre Tuncay, care.

SOC! Andreea Marin s-a logodit cu Tuncay Ozturk!

Tuncay Ozturk arunca bomba! S-a logodit cu Andreea Marin! Vestea a fost data prin intermediul unui mesaj postat pe pagina lui de Facebook.

Andreea Marin recunoscatoare lui Tuncay: Si-a lasat tara pentru mine!

Andreea Marin marturiseste ca ii este recunoscatoare iubitului ei, Tuncay, pentru ca si-a lasat tara pentru a fi alaturi de ea. Vedeta apreciaza faptul ca fizioterapeutul este un barbat linistit, de casa si ca, in mai presus de toate, se intelege bine cu fiica ei, Violeta.

Cine o imbraca pe Andreea Marin

Andreea Marin, echipa de experti si baletul emisiunii Pretuieste Viata de la TVR au parte de toata atentia stilistilor, designerilor si marilor case de moda. Iata de unde provin hainele.

Caru' cu Vedete: Sarut pasional si miscari lascive, in club. Delia, in ipostaze hot; Bat clopotele de nunta! Andreea Marin s-a logodit cu iubitul turc; Lora a spart gheata! Artista a fost pozata goala, intinsa pe un pat, iar imaginea a ajuns pe internet

Nici machiajul nu o mai ajuta! Uite ce riduri are Andra la doar 27 de ani. Andra si-a socat fanii, dupa ce a postat pe o retea de socializare. Anda Adam, in bratele celui mai sexy barbat din lume. Anda Adam 33 de ani) va fi, cu siguranta, invidiata de multe femei din lume pentru.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,262 seconds )