Libnet.ro
UNICEF

19:30

Cum a reactionat Caroline Wozniacki cand a aflat ca Simona Halep s-a accidentat si are nevoie de o pauza

Adevărul Adevărul,
Cum a reactionat Caroline Wozniacki cand a aflat ca Simona Halep s-a accidentat si are nevoie de o pauza

Simona Halep a suferit o accidentare la turneul de la Doha si nu mai poate participa nici la cel de la Dubai, care a inceput ieri. continuă pe Adevărul

Caroline Wozniacki, invinsa la Doha! Simona Halep va reveni pe locul 1 WTA

Caroline Wozniacki a fost invinsa de Petra Kvitova in semifinalele turneului de la Doha. Jucptiarea din Cehia s-a impus in trei seturi, scor 3-6, 7-6, 7-5.

Simona Halep va reveni pe locul 1 in lume, dupa ce Wozniacki a fost eliminata in semifinale la Doha

Simona Halep, locul 2 WTA, va redeveni numarul 1 mondial, la 26 februarie, dupa ce daneza Caroline Wozniacki, locul I WTA, a fost eliminata in semifinalele Qatar Open.

Halep, compatimita de marea ei rivala: Ce a spus Caroline Wozniacki despre accidentarea Simonei si locul 1 mondial

Simona Halep 2 WTA) si-a agravat problemele medicale cu care s-a ales la Melbourne si a fost nevoita sa se retraga de la Qatar Total Open, inaintea semifinalei cu Garbine Muguruza 4 WTA). Drept urmare, romanca a ratat sansa de a reveni, incepand de luni, pe primul loc WTA.

Wozniacki a fost invinsa de Kvitova. Simona Halep va redeveni numarul 1 mondial!

Caroline Wozniacki a pierdut, sambata, meciul cu Petra Kvitova, in semifinala turneului de la Doha.

Clasamentul WTA: Simona Halep, tot pe 2 (va fi lider de saptamana viitoare); Mihaela Buzarnescu, cel mai bun loc din cariera (39)

Clasamentul WTA dat publicitatii luni o gaseste pe Simona Halep tot pe locul 2, jucatoarea noastra urmand sa revina pe prima pozitie incepand de saptamana viitoare va face rocada cu Caroline Wozniacki). Mihaela Buzarnescu se afla la cea mai buna clasare din cariera: locul 39, iar Romania se poate lauda cu sase sportive in TOP 100.

Simona Halep VA REVENI pe locul 1 MONDIAL

Dupa ce Petra Kvitova a batut-o pe Caroline Wozniacki in semifinala turneului din Qatar cu scorul de 3-6, 7-63), 7-5, Simona Halep va reveni pe primul loc de pe 26 februarie. Kvitova a ajuns in finala dupa un.

Simona Halep redevine numarul 1 mondial. Cum e posibil

Cehoaica Petra Kvitova a reusit sa se impuna contra primei jucatoare a lumii, daneza Caroline Wozniacki, la capatul unui meci care a durat doua ore si 36 de minute, scor 3-6, 7-6, 7-5, in turneul de la.

Caroline Wozniacki, despre cedarea locului intai in favoarea Simonei Halep: Nu ma intereseaza, daca ma interesa m-as fi dus la Dubai

Caroline Wozniacki va ceda, pe 26 februarie, locul unu in lume, dupa ce a pierdut in semifinale la Doha si nu va participa la turneu de la Dubai. Relaxata, daneza a vorbit intr-o conferinta de presa despre pierderea fotoliului de lider mondial: Nu ma intereseaza.

Simona Halep, dupa retragerea de la Doha: Sunt foarte suparata, durerea a fost insuportabila

Calificata in semifinalele turneului de la Doha, Simona Halep a fost nevoita sa se retraga din competitie din cauza accidentarii de la piciorul drept. Nu va mai exista inca un duel cu Garbine Muguruza, cel putin nu la aceasta competitie. Sunt foarte suparata, durerea a fost insuportabila. Sper sa pot sa joc la Indian Wells, a precizat Simona Halep.

ITF: Simona Halep a fost testata anti-doping mai mult decat Maria Sharapova in 2017; Federer si Nadal, de cel putin 14 ori

Federatia Internationala de Tenis a publicat, pe site-ul oficial, lista tuturor jucatorilor care au fost nevoiti sa treaca peste testele anti-doping in 2017. Aflam ca Simona Halep a fost testata de mai multe ori decat Maria Sharapova, in timp ce egalitatea a persistat in ceea ce-i priveste pe Roger Federer si Rafael Nadal ambii cel putin de 14 ori). Se actualizeaza.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )