Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum au reactionat Kate Middleton si Meghan Markle cand s-au reintalnit. Gestul bizar care a atras atentia

Playtech Playtech,
Cum au reactionat Kate Middleton si Meghan Markle cand s-au reintalnit. Gestul bizar care a atras atentia

A fost o intalnire tensionata intre Meghan Markle si Kate Middleton, atunci cand s-au vazut pentru prima oara in patru luni, dupa ce ducii de Sussex au anuntat ca se despart de familia regala. Presa britanica a descris ca o raceala intalnirea intre cupluri, in special intre cele doua ducese, care s-au salutat extrem de . continuă pe Playtech

Ce au facut Printul Harry si Meghan Markle cand au aparut in public dupa retragerea din Casa Regala

Ducii de Sussex prima aparitie publica impreuna, dupa anuntul ca renunta la statutul de seniori ai Casei Regale. Harry a aratat super intr-un costum albastru, iar Meghan a purtat o rochie albastra, cu maneci scurte, semnata de Victoria Beckam. Evenimentul care a reunit Familia Regala intreaga pentru ultima oara Printul Harry si sotia lui, .

Cum a aparut Meghan Markle, la ultimul eveniment oficial. Mesajul ascuns al tinutei sale

Printul Harry si Meghan Markle au participat recent la sarbatorirea Commonwealth la Westminster Abbey, aceasta fiind si ultima lor aparitie in calitate de membri seniori ai Casei Regale Britanice, unde au atras toate privirile. O primire rece din partea familiei regale La slujba de la Westminster Abbey s-au prezentat si alti membri ai familiei regale, .

Printul Harry a imbracat pentru ultima data uniforma de Capitan al Marinei Regale. Meghan Markle l-a tinut strans de mana in timpul evenimentului (GALERIE FOTO)

Printul Harry si Meghan Markle s-au intors in Marea Britanie pentru a-si indeplini ultimele indatoriri regale. Ducii de Sussex participa la o serie de evenimente in UK, iar aseara Harry si Meghan au fost.

Meghan Markle, mesaj emotionant de 8 martie. Ce le transmite Ducesa de Sussex tuturor femeilor tinere

Aflata in Marea Britanie, pentru ultimele evenimente regale la trebuie sa participe, Ducesa de Sussex a tinut un discurs emotionant cu ocazia zile de 8 martie, relateaza People. Meghan Markle a vizitat.

Meghan Markle, ultima indatorire regala inainte de a renunta la titlu: ce discurs a tinut ducesa VIDEO

Meghan Markle 37 de ani) a vizitat o scoala din Marea Britanie, aceasta fiind ultima indatorire regala la care a participat fara sotul ei, printul Harry 35 de ani). Ducesa de Sussex le-a tinut elevilor un discurs motivant despre importanta femeilor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )