Libnet.ro
UNICEF

23:15

Cum se va realiza programarea persoanelor care vor sa se vaccineze pentru COVID-19

B1 B1,
Cum se va realiza programarea persoanelor care vor sa se vaccineze pentru COVID-19

Medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campanieie nationale de vaccinare anti-COVID-19, a explicat vineri cum vor fi preluate si cum se vor realiza programarile pentru persoanele care vor sa se. continuă pe B1

Orasele mari din Romania care vor avea tren-tramvai. Ce va face mijlocul de transport pentru calatori

Cu toate ca suntem intr-o criza economica accentuata, exista doua judete din zona de vest a tarii care se dezvolta. Timis si Caras-Severin au demarat mai multe proiecte importante. Proiectele initiate de cele doua judete se bazeaza pe fonduri europene de infrastructura. Dezvoltarea are ca obiect infrastructura feroviara dar si cea a autostrazilor si soselelor.

Virgil Chitac explica in prima conferinta de la preluarea mandatului care sunt prioritatile pentru orasul Constanta: Atragerea investitorilor, parteneriate cu investitorii si expertiza

Primarul municipiului Constanta, Virgil Chitac, a trecut in revista vineri, in cadrul primei sale conferinte de presa dupa castigarea alegerilor in data de 27 septembrie, care vor fi principalele schimbari de.

Noi reguli pentru carantina in cazul persoanelor care intra in contact cu pacienti cu COVID sau care vin din zone cu risc epidemiologic ridicat

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a stabilit vineri sa fie exceptate de la masura carantinarii persoanele care au avut contact cu un pacient cu COVID-19 daca se dovedeste prin documente medicale ca acestea au avut cel putin un test pozitiv in ultimele 90 de zile anterioare producerii contactului si au trecut cel putin 14 zile de la data primului test pozitiv si pana la data contactului.

Ce le recomanda Beatrice Mahler persoanelor care au avut COVID-19: Aceasta evaluare trebuie sa se faca periodic

Managerul Institutului Marius Nasta din Bucuresti, Beatrice Mahler, a spus,miercuri, la Antena 3, ca pacientii care au fost infectati cu COVID-19 pot ramane culeziuni pulomnaredupa vindecare,.

Metrorex a semnat contractul pentru noile trenuri de metrou care vor circula pe Magistrala Drumul Taberei

Contractul de achizitie pentru noile trenuri de metrou ce vor circula pe Magistrala 5 Drumul Taberei a fost semnat intre Metrorex si Alstom, informeaza Ministerul Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor MTIC).

Ultimii trei presedinti americani anunta ca se vor vaccina pentru COVID-19 in fata camerelor de filmat

Fostii presedinti americani Barack Obama, George W. Bush si Bill Clinton se ofera voluntari pentru a-si face vaccinurile Covid-19 in timp ce vor fi filmati pentru a promova increderea publicului in siguranta.

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )