Libnet.ro
UNICEF

22:15

Cum se recruteaza un terorist

România Liberă România Liberă,
Cum se recruteaza un terorist

Statul Islamic este, la ora actuala, cea mai vizibila organizatie terorista care dispune de tehnici de racolare si fonduri pentru pregatirea jihadistilor, a explicat pentru Romania libera expertul in securitate Hari Bucur Marcu. continuă pe România Liberă

NEWS ALERT. FOTO. Luare de ostatici la o biserica din Franta. Peotul a fost decapitat. Atacatorii ucisi de politie aveau legaturi cu Statul Islamic

Doi barbati inarmati cu cutite au luat marti mai multi ostatici intr-o biserica dintr-un oras din nordul Normandiei, in apropiere de Rouen nordul Frantei), a anuntat o sursa din politie, informeaza Reuters, potrivit Agerpres. Ei se revendica a face parte din gruparea jihadista Statul Islamic.

Atacul din Munchen: Politia nu a gasit probe cu privire la o legatura cu Statul islamic in casa atacatorului

Seful politiei din Munchen Hubertus Andrae a anuntat ca nu au fost gasite probe cu privire la o legatura cu Statul Islamic in casa si in camera presupusului autor al atacului de la Munchen, relateaza The Associated Press.

Marturii cutremuratoare ale irakienilor care isi risca viata pentru a pleca din Mosul, oras ocupat de Statul Islamic: Te omoara daca nu tii post, te omoara daca nu te rogi. Ei nu stiu sa faca altceva decat sa omoare

Viata oamenilor care traiesc in zonele ocupate de Statul Islamic este un adevarat calvar. Jurnalistii de la CNN au prezentat, in exclusivitate, situatia civililor irakieni care incearca sa fuga.

Germania: 60 de solicitanti de azil sunt anchetati pentru apartenenta la Statul Islamic

Autoritatile germane ancheteaza 60 de solicitanti de azil aflati in tara sub suspiciunea de de apartenenta sau sustinere a organizatiei teroriste Statul Islamic a anuntat luni Oficiul politiei penale.

Afganistan: Un lider al gruparii Statul Islamic a fost ucis in urma unui operatiuni antiteroriste

Fortele de securitate afgane au anuntat uciderea unui important lider al gruparii teroriste Stat Islamic. Este vorba despre Saad Emarati, unul dintre fondatorii filialei din Afganistan si Pakistan a gruparii.

VIDEO Val de atentate marca Statul Islamic, in Afganistan si Irak. Peste o suta de oameni au murit

Cel putin 80 de oameni au murit si alti 231 au fost raniti, sambata, intr-un atentat la Kabul revendicat de Stat Islamic. Duminica, la Bagdad, cel putin 15 persoane au murit intr-un atentat sinucigas comis intr-un cartier siit si comis tot de ISIS.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )