Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum recunosti infectia cu noul coronavirus

Adevărul Adevărul,
Cum recunosti infectia cu noul coronavirus

Boala respiratorie acuta, infectia cu noul coronavirus poate provoca simptome asemanatoare gripei, dar si pneumonie. Persoanele care au cel mai mare risc de a face complicatii sunt varstnicii si persoanele cu afectiuni cronice. continuă pe Adevărul

Romanca din Italia, diagnosticata cu noul coronavirus

O romanca din Italia a fost diagnosticata cu noul coronavirus, dupa ce mai multe zile la rand s-a simtit rau. Are 43 de ani si locuieste in Pandino, Lombardia, o regiune in care numarul imbolnavirilor este in crestere.

Al cincilea caz de infectie cu noul coronavirus, confirmat la Timisoara

Al cincilea caz de infectie cu noul coronavirus a fost confirmat, miercuri, la Timisoara, au anuntat reprezentantii Grupului de Comunicare Strategica.

Primul caz de contaminare cu noul coronavirus la Vatican

Un prim caz de contaminare cu noul coronavirus a fost depistat in micul centru medical de la Vatican, care a anuntat vineri inchiderea sa provizorie in vederea dezinfectarii, lasand insa urgentele deschise, relateaza AFP.

Primul deces provocat de Covid-19 in Elvetia. Alte aproape 60 de cazuri de infectie cu noul coronavirus, in tara cantoanelor

O femeie in varsta de 74 de ani din vestul Elvetiei a murit, dupa ce a contractat noul coronavirus, in primul deces provocat de Covid-19 pe taram elvetian, anunta politia regionala joi, potrivit.

Un influent senator american denunta o campanie de dezinformare in legatura cu noul coronavirus. Spre cine arata cu degetul

Influentul senator american Marco Rubio, fost candidat la Casa Alba, avertizeaza ca regimurile din China, Rusia si Iran incearca sa semene haos prin teorii conspirative despre noul coronavirus.

Franta: zece cazuri de contaminare cu noul coronavirus dupa un eveniment religios

Zece cazuri de contaminare cu noul coronavirus au fost confirmate miercuri dupa un eveniment religios al unei biserici din Franta, scrie presa locala.

Noul coronavirus si sarcina: care sunt riscurile pentru femeile gravide?

Noul coronavirus, care a aparut in China in decembrie 2019, circula acum pe teritoriul Europei si infecteaza tot mai multi oameni. Care sunt riscurile pentru femeile gravide si pentru fat, daca sunt infectati?.

A fost confirmat al patrulea caz de infectare cu noul coronavirus in Romania

Al patrulea caz de infectare cu noul coronavirus in Romania COVID 19 a fost confirmat marti, un barb.

Primul caz de contaminare cu noul coronavirus la Vatican

Vaticanul a raportat, joi, primul caz de coronavirus. Anuntul vine la doar cateva zile dupa ce Papa Francisc s-a simtit rau si a fost testat pentru Covid-19. Testul pentru Suveranul Pontif a iesit.

AGENTIILE DE PRESA: Adunarea Nationala franceza este afectata de noul coronavirus

Adunarea Nationala franceza nu a fost crutata de coronavirus, dupa spitalizarea unui deputat, un nou semn al unei epidemii de-acum considerata inexorabila, relateaza AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )