Libnet.ro
UNICEF

18:15

Cum reporneste Romania in criza Coronavirus. Anuntul facut de premierul Ludovic Orban

Antena3 Antena3,
Cum reporneste Romania in criza Coronavirus. Anuntul facut de premierul Ludovic Orban

Programul de masuri economice a fost dezbatut cu presedintele Klaus Iohannis, iar saptamana viitoare va fi prezentat public, a declarat, miercuri, premierul Ludovic Orban. continuă pe Antena3

Cat de aproape suntem de o viata normala. Anuntul facut de ministrul Sanatatii, Nelu Tataru

Masurile de relaxare nu pot fi luate daca transmiterea comunitara a noului coronavirus este accentuata si daca oamenii nu respecta masurile de precautie, a spus miercuri ministrul Sanatatii, NeluTataru.

Criza coronavirus va afecta sistemul de pensii. Avertisment de ultima ora de la liderii sindicali

Criza economica provocata de coronavirus se va rasfrange cel mai puternic asupra sistemului de pensii si a celui de sanatate, avertizeaza liderii sindicali. Acestea sunt finantate acum exclusiv din contributii salariale si transferuri de la bugetul de stat, astfel incat slabirea pietei muncii ar putea insemna bani mai putini pentru pensii si spitale.

Cele mai proaste vesti despre noul val de relaxare! Anuntul facut de 2 ministri

Redeschiderea restaurantelor ar putea fi amanata dupa 1 iulie, este anuntul ministrului Economiei in contextul cresterii numarului de imbolnaviri. Virgil Popescu a declarat ca o noua relaxare a restrictiilor ar putea sa nu aiba unda verde. Ministrul Sanatatii a recunoscut si el ca am putea vorbi despre o amanare a relaxarii.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )