Libnet.ro
UNICEF

12:15

Cum au reusit doi frati sa gaseasca dupa 74 de ani mormantul tatalui decedat in al II-lea Razboi Mondial

Hotnews Hotnews,
 Cum au reusit doi frati sa gaseasca dupa 74 de ani mormantul tatalui decedat in al II-lea Razboi Mondial

Ziua in care un soldat britanic a fost omorat in timpul unei interventii in Italia pe vremea celui de-Al Doilea Razboi Mondial a fost descoperita intr-un final de catre fiii sai gemeni care s-au nascut cu doar 22 de zile inainte de moartea sa si nu si-au cunoscut niciodata tatal, informeazaThe Telegraph. continuă pe Hotnews

Circulatia tramvaielor pe Soseaua Pantelimon va fi reluata sambata, dupa patru ani de la inceperea lucrarilor edilitare

Circulatia tramvaielor pe Soseaua Pantelimon va fi reluata sambata, dupa patru ani de la inceperea lucrarilor edilitare, anunta Primaria Capitalei. In acest sens, va fi reinfiintata linia de tramvaie 55, in timp ce linia de autobuze 655 va fi.

Faze Tari: A jucat in Urzeala Tronurilor si era studenta la drept. A renuntat la tot pentru a fi actrita porno; Troleibuze roz exclusiv pentru femei intr-un oras din strainatate; Cazul care a uimit lumea medicala: Doi frati sunt niste copii obisnuiti ziu

O batrana de 111 ani dezvaluie secretul longevitatii: un pahar de whisky in fiecare seara. Una dintre cele mai batrane. Un neo-nazist si-a luat-o grav pentru ca arunca cu banane in oameni si-i facea maimute. Bananele au fost folosite de-a.

Dupa 10 ani, Gina Pistol a pozat din nou goala. Nimic vulgar, nimic de prost gust - FOTO

Gina Pistol a pozat nud pentru o revista celebra, insa a spus ca nu i-a fost usor sa ia aceasta decizie, dupa ce a refuzat ofertele de acest gen timp de mai bine de zece ani, potrivit.

Dupa 4 ani de lucrari, se reia circulatia tramvaielor pe Soseaua Pantelimon

Circulatia tramvaielor pe Soseaua Pantelimon va fi reluata sambata, dupa patru ani de la inceperea lucrarilor edilitare, anunta Primaria Capitalei. in acest sens, va fi reinfiintata linia de tramvaie 55, iar linia de autobuze 655 va fi desfiintata.

Dupa 15 ani intr-o stare vegetativa, un implant l-a facut pe un barbat sa planga din nou

Cand am vazut o lacrima pe obraz, a fost . emotionant. A fost . , spune Angela Sirigu, director al Institutului de Stiinte Cognitive - Marc Jeannerod, Lyon, care a lucrat pentru acest moment mai mult de cinci ani. Cercetarea ei se concentreaza pe intelegerea functiilor diferitelor regiuni ale creierului, in special rolul cortexului parietal, considerat a fi vital pentru constienta.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2433 seconds )