Libnet.ro
UNICEF

14:00

Cum a reusit Israelul sa vaccineze peste 10% din populatie in doua saptamani. Ambasadorul David Saranga: Lumea a inteles cat de important este si are incredere in sistemul de sanatate (VIDEO)

B1 B1,
Cum a reusit Israelul sa vaccineze peste 10% din populatie in doua saptamani. Ambasadorul David Saranga: Lumea a inteles cat de important este si are incredere in sistemul de sanatate (VIDEO)

Reteta succesului in campania de vaccinare anti-COVID-19 vine din Israel. Spre deosebire de Romania, aici vaccinarea se poate face si fara programare. in doar doua saptamani, mai mult de 10% din populatie a. continuă pe B1

Andrei Baciu, Ministerul Sanatatii: in vara exista toate sansele sa fie suficiente vaccinuri pentru a putea ajunge la procentul ideal de imunizare de 70% din populatie

Secretarul de Stat in Ministerul Sanatatii, Andrei Baciu, a declarat in direct pentru B1 TV ca in vara se poate ajunge in Romania ca 60-70% din populatie sa fie vaccinata impotriva COVID-19, procentul.

Doar 10% din medicii de laSpitalulJudetean din Sfantu Gheorghe vor sa se vaccineze impotriva COVID-19

Un numar foarte mic de medici sunt dornici sa se vaccineze impotriva noului coronavirus in judetul Covasna. Astfel, doar 112 cadre medicale din cele aproximativ o mie ale Spitalului Judetean din Sfantu.

Valeriu Gheorghita: De luni, activitatea va fi inceputa in peste 90% din cele 370 de centre de vaccinare. Ar trebui sa avem cel putin 20.000 de persoane vaccinate pe zi

Coordonatorul campaniei de vaccinare, medicul Valeriu Gheorghita, a anuntat sambata seara ca din 4 ianuarie vor incepe activitatea de vaccinare 90% dintre cele 370 de centre de vaccinare din Romania si ar trebui sa se ajunga la 20. 000 de persoane vaccinate pe zi. Ne creeaza posibilitatea cat se poate de reala ca, din a doua jumatate a lunii ianuarie, sa incepem vaccinarea pentru etapa a doua din Strategia de vaccinare, a spus el.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )