Libnet.ro
UNICEF

23:31

Cum a reusit Kylie Jenner (20 de ani) sa construiasca o afacere de 900 milioane dolari in mai putin de 3 ani

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cum a reusit Kylie Jenner (20 de ani) sa construiasca o afacere de 900 milioane dolari in mai putin de 3 ani

Kylie Jenner conduce una dintre cele mai cunoscute companii de produse cosmetice, Kylie Cosmetics. A infiintat compania in urma cu doi ani, lansand doua produse de machiaj pentru buze de 29 dolari, un ruj si un creion, cu care a obtinut venituri de. continuă pe Wall-Street Ro

Kylie Jenner, in varsta de 20 de ani, va deveni cea mai tanara miliardara din istorie, depasindu-l pe fondatorul Facebook. Cum a reusit sa faca avere

Kylie Jenner, in varsta de 21 de ani, detinatoarea unei game de produse cosmetice, este la un pas sa devina cea mai tanara miliardara autorealizata, potrivit unui articol publicat de revista Forbes.

La doar 21 de ani, Kylie Jenner are o avere de 900 milioane dolari!

Forbes a plasat-o pe Kylie Jenner printre femeile miliardare ale Americii. Se estimeaza ca averea lui Kylie ajunge la 900 de milioane de dolari dupa ce a lansat linia de produse cosmetice.

Caru' cu vedete:Bursucu a devenit tatic; Kylie Jenner, la un pas sa devina miliardara; De ce e nefericita Meghan Markle?

Ana Ularu, sexy la premiera filmului cu Keanu Reeves. Ana Ularu 33 de ani) a participat miercuri, la New York. Russell Crowe, de nerecunoscut cu burta si barba. Russell Crowe nu mai este acelasi barbat care a jucat in.

actualitate, 23:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )