Libnet.ro
UNICEF

18:00

Cum a reusit Oana Roman sa elimine 10 kg din greutate. Produsul la care a renuntat definitiv

Playtech Playtech,
Cum a reusit Oana Roman sa elimine 10 kg din greutate. Produsul la care a renuntat definitiv

Oana Roman si-a transformat total look-ul. Vedeta a slabit 10 kilograme cu ajutorul unei diete pe care spune ca si-a creato-o singura. Cum a reusit aceasta sa slabeasca. Cum a reusit Oana Roman sa elimine 10 kg din greutate Oana Roman este intr-un proces de transformare continuu. Vedeta a reusit sa slabeasca nu mai putin . continuă pe Playtech

Oana Roman a slabit 10 kilograme si nu se opreste aici. Urmez o dieta pe care mi-am creat-o singura, nu mi-a dat-o cineva

Oana Roman a slabit considerabil in ultima vreme, aproape 10 kilograme, iar vedeta a spus ca nu merge la nutritionist, ci si-a facut singura o dieta pe care o urmeaza.

Oana Roman o jigneste pe Irina Rimes. E inculta grav! Ce a putut sa spuna despre ea

Irina Rimes este in mijlocul unui scandal monstru despre controversele aparute in urma unor declaratii pe care artista le-a facut despre operele lui Brancusi, dupa ce a fost desemnata ambasadoarea Zilei Nationale Constantin Brancusi. Oana Roman, vizibil deranjata de faptul ca solista a primit acest titlu, a aruncat mai multe replici dure la adresa juratului .

O inculta, nu o duce capul. Oana Roman, ATAC DUR la adresa Irinei Rimes. De unde a pornit totul...

Dupa ce Irina Rimes a fost numita, recent, ambasadorul Zilei Nationale Constantin Brancusi 2020, acest fapt iscand un scandal monstru. Astfel, Oana Roman a intervenit in acest caz si a adresat cuvinte grele.

Dieta Oana Roman. Cat de mult a slabit. Noiembrie vs. Februarie. Rezultate vizibile!

Oana Roman a slabit foarte mult. Vedeta a publicat o fotografie care spune tot.

Raport: 5G va suporta mai mult de 10% din conexiunile mobile globale pana in 2023

Conform unui raport privind internetul, 5G va suporta mai mult de 10% din conexiunile mobile globale pana in 2023. Viteza medie 5G va fi de 575 megabiti pe secunda sau de 13 ori mai rapida decat conexiunea mobila medie, arata compania de tehnologie Cisco. Datorita capabilitatilor avansate de performanta, 5G va livra infrastructuri mobile mai dinamice pentru AI si aplicatii IoT emergente, inclusiv pentru masini autonome, orase inteligente, servicii medicale digitale, continut video imersiv si multe altele.

Tehnologia 5G va suporta mai mult de 10% din conexiunile mobile globale, pana in 2023

Tehnologia 5G va suporta mai mult de 10% din conexiunile mobile globale pana in 2023 iar viteza medie 5G va fi de 575 megabiti pe secunda sau de 13 ori mai rapida decat conexiunea mobila medie, arata noul raport privind internetul de la Cisco.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )