Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum s-a schimbat viata unui copil care sufera de o boala rara dupa ce a primit un catel. Cei doi au devenit cei mai buni prieteni (FOTO)

B1 B1,
Cum s-a schimbat viata unui copil care sufera de o boala rara dupa ce a primit un catel. Cei doi au devenit cei mai buni prieteni (FOTO)

Viata unui copil a fost data peste cap in momentul in care a aflat ca sufera de vitiligo, o boala de piele caracterizata prin depigmentarea pielii. Carter Blanchard are doar opt ani si a sufeit. continuă pe B1

Gestul uimitor al unui medic veterinar a schimbat viata unui elefant! Ce a facut acesta (VIDEO)

Viata unui elefant devenise din ce in ce mai dificila dupa ce a avut un accident care l-a lasat fara jumatate de picior. Depunea eforturi uriase pentru a se deplasa si starnea mila tuturor o.

Un fost politist din Ungheni risca ani grei de puscarie pentru torturarea unui copil

Un ofiter de sector al Inspectoratului de Politie Ungheni, invinuit de tortura comisa asupra unui copil, a fost trimis in judecata. Daca va fi gasit vinovat politistul risca pana la 15 ani de inchisoare.

Banca Centrala Europeana a confirmat existenta unui plan care ar putea facilita mutarea sediilor bancilor britanice in UE in contextul Brexit

Banca Centrala Europeana a confirmat, miercuri, existenta unui plan care ar facilita procedura de autorizare a bancilor britanice care isi vor muta sediile in tari din zona euro in contextul Brexit, informeaza site-ul agentiei Reuters.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )