Libnet.ro
UNICEF

17:30

Cum s-au coafat vedetele pentru finala Cel mai bun hairstylist din Romania

ADPM ADPM,
Cum s-au coafat vedetele pentru finala Cel mai bun hairstylist din Romania

O multime de vedete au fost prezente, intr-una din serile trecute, la finala concursului Cel mai bun hairstylist din Romania. Si pentru ca a fost vorba despre o seara dedicata creativitatii in materie de hairstyling, tunsorilor/coafurilor spectaculoase si culorilor in trend, va aratam astazi cum si-au aranjat vedetele parul cu ocazia exclusivistului eveniment. continuă pe ADPM

Eva Zaharescu, fiica Andreei Berecleanu, model pentru celebrul stilist Franck Perez, la finala Cel mai bun Hairstylist din Romania!

Eva Zaharescu, fiica Andreei Berecleanu a urcat ieri seara pe scena, in cadul finalei concursului Cel mai bun hairstylist din Romania, in calitate de model al celebrului stilist international Franck Perez, invitat special la prestigiosul eveniment.

Brunete sexy care au facut furori la finala Cel mai bun hairstylist din Romania

Mirela Popa, Adelina Pestritu, Anca Lungu si Albertina Ionescu sunt doar cateva dintre brunetele sexy care au facut furori, seara trecuta, la finala concursului Cel mai bun hairstylist din Romania! .

Blondele superbe care au atras toate privirile la finala Cel mai bun hairstylist din Romania!

Valentina Pelinel, Giulia Nahmany, Dana Savuica si Corina sunt doar cateva dintre blondele superbe din showbiz care au atras toate privirile cu frumusetea lor, ieri seara, la finala concursului Cel mai bun hairstylist din Romania! .

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )