Libnet.ro
UNICEF

10:15

Cum s-a imbracat Anamaria Prodan la nunta fetei lui Gigi Becali. Rochia a fost remarcata toata lumea

Playtech Playtech,
Cum s-a imbracat Anamaria Prodan la nunta fetei lui Gigi Becali. Rochia a fost remarcata toata lumea

Face ce face si iar fura toate privirile! Anamaria Prodan a onorat invitatia lui Gigi Becali la nunta fiicei sale, asa ca a avut grija ca la asa eveniment sa aleaga ceva extrem de elegant si deosebit. Iata cu ce rochie s-a remarcat impresara! Cum s-a imbracat Anamaria Prodan la nunta fiicei lui Gigi Becali? . continuă pe Playtech

Cine o va inlocui pe Anamaria Prodan la Gospodar fara Pereche. Sefii PRO TV au decis

Sefii PRO TV au decis cine o va inlocui pe Anamaria Prodan, in emisiunea Gospodar fara Pereche. Vestea a venit joi, dupa ce in urma cu cateva zile, impresara a marturisit in emisiunea lui Catalin Maruta ca va parasi rolul de gazda a show-ului. Cine o va inlocui pe Anamaria Prodan la Gospodar fara Pereche .

GATA! S-a intamplat dupa 11 ani de CASNICIE cu REGHE! Anamaria Prodan a facut ANUNTUL OFICIAL!

Anamaria Prodan a tinut sa faca anuntul oficial dupa ce in toate publicatiile a aparut informatia ca a divortat de Laurentiu Reghecampf.

Cine o inlocuieste pe Anamaria Prodan in noul sezon Gospodar fara pereche, de la Pro TV

Reprezentantii Pro TV au anuntat cine o inlocuieste pe Anamaria Prodan 46 de ani) la Gospodar fara pereche, dupa ce impresarul sportiv a renuntat la a mai prezenta emisiunea matrimoniala.

Gigi Becali, in lacrimi la nunta fetei sale. Teodora l-a facut sa planga printr-un gest emotionant

Gigi Becali a fost in lacrimi la nunta fetei sale. Teodora, fata cea mare a latifundiarului, l-a facut sa planga printr-un gest emotionant. Gigi Becali, in lacrimi la nunta Teodorei, fata cea mare Teodora, fata cea mare a lui Gigi Becali, in varsta de 24 de ani, s-a casatorit sambata cu Mihai Teodor Mincu, 28 .

Cat costa meniul extravagant de la nunta fetei lui Gigi Becali. Ce delicatese vor sta pe masa invitatilor

Mult asteptatul eveniment din familia Becali nici nu putea sa nu fie de mare fita. Fiica finatatorului de la FCSB a ales, alaturi de sotul sau, numai delicatese pentru cei peste 400 de invitati la nunta lor. Ce meniu extravagant au ales mirii si cat a costat? Cat costa meniul de la nunta Teodorei, fiica .

Gigi Becali, scene incredibile la nunta fetei sale. Cati bani le-a oferit chelnerilor. Mai rar asa bacsis

Ca intotdeauna, Becali a aruncat cu bani in stanga si-n dreapta. S-a aflat deja ca marele eveniment a costat in total 500. 000 de euro. Daca unii credeau ca valuta a incetat, banii au continuat sa curga si dupa ce cheltuielile de baza au fost facute. Chelnerii de la eveniment s-au putut bucura de un bacsis .

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )