Libnet.ro
UNICEF

06:00

Cum s-a infectat pesta porcina de virusul propagandei pro-Kremlin (Partea I)

Adevărul Adevărul,
Cum s-a infectat pesta porcina de virusul propagandei pro-Kremlin (Partea I)

Folosirea in scopuri propagandistice a unui virus cu raspandire globala, chiar si in randul suinelor, nu este un fapt nou pentru designerii dezinformarii de la Kremlin, acestia reusind sa-si perfectioneze si adapteze vechile instrumente si tipare de naratiuni elaborate inca in perioada sovietica. continuă pe Adevărul

Cum s-a infectat pesta porcina din Romania de virusul propagandei pro-ruse

Folosirea in scopuri propagandistice a unui virus cu raspandire globala, chiar si in randul suinelor, nu este un fapt nou pentru designerii dezinformarii de la Kremlin, acestia reusind sa-si perfectioneze si adapteze vechile instrumente si tipare de naratiuni elaborate inca in perioada sovietica.

Prefectul judetului: 51 de focare de pesta porcina, confirmate in 9 localitati

Tot mai multe focare de pesta porcina sunt confirmate in judetul Calarasi. Pana in prezent, autoritatile au anuntat existenta a 51 de focare si alte trei suspiciuni in lucru.

Masurile de siguranta in Lucieni, unde a fost descoperit focarul de pesta porcina, au fost ridicate

Centrul Local de Combatere a Bolilor din judetul Dambovita a decis luni, 24 septembrie, ridicarea filtrelor rutiere instituite in zona de protectie, in comuna Lucieni, judetul Dambovita, ca urmare a aparitiei unui focar de pesta porcina in gospodaria unui localnic. De asemenea, s-a luat decizia de suspendare a activitatii de dezinfectie a mijloacelor de transport auto.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )