Libnet.ro
UNICEF

21:15

Cum il santajeaza Gigi Becali pe Florin Tanase, care refuza sa semneze un nou contract cu FCSB

B1 B1,
Cum il santajeaza Gigi Becali pe Florin Tanase, care refuza sa semneze un nou contract cu FCSB

Gigi Becali negociaza dur cucapitanului echipei, Florin Tanase, caremai cateva lunide contract cu FCSB si refuza sasemneze un nou contract. Becali a aplelat la santaj cand. continuă pe B1

Pe cine santajeaza Gigi Becali. S-a aflat acum ce a putut face: Asa vreau. Sa te inveti minte

Patronul FCSB, Gigi Becali, a vorbit despre situatia capitanului echipei, si anume, Florin Tanase, care refuza sa mai semneze un nou contract cu echipa ros-albastra. Pe cine santajeaza Gigi Becali Florin Tanase, crescut de Viitorul, a ajuns la echipa FCSB in vara anului 2016, contra sumei de 1,5 milioane de euro. Acesta a jucat 13 .

Ce oferta a putut sa ii faca Gigi Becali lui Catalin Morosanu. S-a aflat acum secretul pastrat de sportiv

Catalin Morosanu, concurent al sezonului 2 Survivor Romania, a povestit abia acum ce oferta a putut sa ii faca Gigi Becali in urma cu cativa ani. Sportivul a spus tot despre momentul care i-ar fi schimbat viata. Becali i-a facut o oferta de zile mari lui Morosanu in varsta de 36 de ani, Catalin Morosanu .

Cum a reactionat Tania Budi, dupa ce a fost acuzata ca a avut o relatie cu Gigi Becali: Sigur voi castiga! (Exclusiv)

Acuzata de fostul deputat Cristian Rizea PSD ca ar fi avut o relatie interzisa cu Gigi Becali, Tania Budi a reactionat si a spus adevarul. Fosta iubita a lui Catalin Botezatu e foc si para! Ce spune Tania Budi despre relatia cu Becali in urma cu doar cateva zile, Cristian Rizea, un apropiat al patronului .

Blocat la FCSB: Suma colosala pe care vrea sa o primeasca Gigi Becali pentru Olimpiu Morutan

Gigi Becali a ajuns din nou subiect de glume in online. Cunoscut pentru sumele halucinante pe care le cere pe jucatori, omul de afaceri nu vrea sa-i dea drumul lui Olimpiu Morutan fara o suma colosala in.

Un medic de familie din Calarasii anunta ca scoate din lista presoanele care refuza vaccinarea

Un medic de familie din judetul Calarasi anunta, intr-o postare pe Facebook, ca va scoate din lista sa persoanele care refuza vacccinarea, invocand un articol de lege care arata ca asiguratii au obligatia sa respecte cu strictete tratamentul si indicatiile medicului.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )