Libnet.ro
UNICEF

13:15

Cum s-ar putea razbuna Vladimir Putin pe Marea Britanie dupa atacul din Siria?

Adevărul Adevărul,
Cum s-ar putea razbuna Vladimir Putin pe Marea Britanie dupa atacul din Siria?

Atacul lansat in Siria la sfarsitul saptamanii trecute de Statele Unite, Franta si Marea Britanie a alimentat temerile potrivit carora Rusia va raspunde printr-un atac cibernetic asupra spitalelor britanice si altor servicii, inclusiv cele de control al traficului aerian. Potrivit expertului in combaterea terorismului Michael Clarke, nu este exclus ca un astfel de atac sa aiba loc chiar in urmatoarele doua-trei saptamani. continuă pe Adevărul

Rusia nu dispune de prea multe alternative de raspuns dupa atacul NATO din Siria. La ce s-ar putea rezuma reactia lui Vladimir Putin

Statele Unite, impreuna cu Franta si Marea Britanie, sub umbrela NATO, au efectuat in noaptea de vineri spre sambata atacuri cu rachete impotriva mai multor obiective strategice din Siria, pentru a pedepsi regimul de la Damasc, condus de Bashar.

Rusia: Marea Britanie a inscenat atacul chimic din Siria

Rusia a acuzat Marea Britanie ca a inscenat atacul chimic din Siria. De asemenea, armata rusa a precizat ca detine dovezi ca Marea Britanie a participat direct la inscenarea atacului chimic, i.

SUA si Marea Britanie avertizeaza ca hackeri sustinuti de Rusia au infectat calculatoare din toata lumea

Statele Unite si Marea Britanie au acuzat o grupare de hackeri sustinuta de guvernul rus ca au infectat calculatoare din intreaga lume in cadrul unei campanii de spionaj cibernetic care a avut ca tinta agentiile guvernamentale, afacerile si operatori de infrastructura, scrie Reuters.

Marea Britanie: Un roman a fost ucis in apartamentul lui din Londra

Un roman din Londra, Marea Britanie, in varsta de 20 de ani, a fost injunghiat mortal in apartamentul sau, duminica seara, in jurul orei 18:00. Barbatul a fost dus la spital, insa a murit la scurt timp.

Dodon: Atacul asupra Siriei intreprins de SUA, Marea Britanie si Franta a fost unul ilegal

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, afirma ca atacul cu rachete asupra Siriei, intreprins in dimineata zilei de sambata, 14 aprilie, de SUA, Marea Britanie si Franta a fost unul ilegal pe motiv ca s-a produs pana la efectuarea unei investigatii detaliate.

BREXIT: Anunt CRUCIAL pentru romanii din Marea Britanie! Sute de mii de europeni risca sa PIARDA dreptul de SEDERE

Sute de mii de cetateni din UE risca sa-si piarda statutul legal in Marea Britanie dupa Brexit, se arata intr-un raport publicat de Observatorul pentru Migratie al Universitatii Oxford. Realizatorii.

Exprim solidaritatea cu aliatii nostri SUA, Marea Britanie si Franta, care au raspuns de o maniera ferma si proportionala la atacul chimic din Siria

Presedintele Camerei Deputatilor, liderul PSD Liviu Dragnea, a anuntat astazi ca isi exprima solidaritatea cu partenerii nostri strategici SUA, Marea Britanie si Franta, care au raspuns de o maniera ferma si proportionala la atacul chimic din Siria.

Liviu Dragnea: Exprim solidaritatea cu aliatii nostri SUA, Marea Britanie si Franta, care au raspuns de o maniera ferma la atacul chimic din Siria

Presedintele Camerei Deputatilor, liderul PSD Liviu Dragnea, a anuntat sambata ca isi exprima solidaritatea cu partenerii nostri strategici SUA, Marea Britanie si Franta, care au raspuns de o maniera ferma si proportionala la atacul chimic din Siria.

Jaguar Land Rover va desfiinta 1.000 de locuri de munca in Marea Britanie

Jaguar Land Rover JLR), cel mai mare producator auto din Marea Britanie, va desfiinta circa 1. 000 de locuri de munca, care sunt in prezent ocupate de angajati cu contracte pe termen scurt, pe fondul scaderii vanzarilor de automobile diesel pe piata britanica si a incertitudinilor legate de Brexit, transmite Bloomberg.

Ce tinte au vizat Statele Unite, Marea Britanie si Franta in Siria

Ofensiva desfasurata de Statele Unite, Marea Britanie si Franta impotriva regimului Bashar al-Assad a constat in trei atacuri asupra unor obiective utilizate pentru producerea si depozitarea armelor chimice, transmite Pentagonul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )