Libnet.ro
UNICEF

01:06

Cum scapa Carmen Negoita de canicula: poata turban si haine in texturi fluide! Iata cum iti poti face singura turbanul acasa!

ADPM ADPM,
Cum scapa Carmen Negoita de canicula: poata turban si haine in texturi fluide! Iata cum iti poti face singura turbanul acasa!

Fiindca vara aduce dupa sine temperaturi foarte ridicate, de cele mai multe ori greu de suportat, Carmen Negoita dezvaluie, pe blogul ei, care sunt remediile ei impotriva caniculei. In plus, te invata cum poti sa-ti confectionezi singura, acasa, un turban care te va feri de ultraviolete. continuă pe ADPM

Este fashionista, raw vegan, dar si cumpatata! Carmen Negoita nu a baut niciodata Cola si nu s-a imbatat deloc pana acum!

Carmen Negoita poate reprezenta un model pentru publicul roman, atat prin ambitia ei de a se reinventa total la 32 de ani, cat si pentru faptul ca duce o viata sanatoasa si cumpatata. Aflam, mai nou, ca fashionista care si-a deschis recent un restautrat raw vegan, Rawyal, foarte in voga, nu fumeaza, nu a pus niciodata gura pe Coca Cola si nici nu s-a imbatat vreodata pana acum.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )