Libnet.ro
UNICEF

08:30

Cum sa scapi de Politia Romana din calculator

Antena3 Antena3,
Cum sa scapi de Politia Romana din calculator

In ultima vreme, pe Internet circula tot mai multe mail-uri de la Politie potrivit carora esti acuzat de piraterie si esti obligat la plata unei amenzi de cateva sute de lei, scrie jurnalul. ro. in cazul. continuă pe Antena3

Virusul Politia Romana combatut

Cei de la Bitdefender au anuntat astazi disponibilitatea unei aplicatii gratuite impotriva virusului pirateriei care a infectat milioane de utilizatori din intreaga lume prin intermediul unui mesaj fals aparent trimis din partea politiei. Pentru cei care nu au auzit deja, acest virus este cunoscut si sub denumirea de virusul Politia Romana si afiseaza un mesaj prin care incrimineaza proprietarul calculatorului afectat de piraterie, ulterior solicitand o suma de bani pentru deblocarea calculatorului. Virusul verifica adresa IP a victimei, o asigura .

Remediu Bitdefender impotriva virusului Politia Romana

Bitdefender anunta disponibilitatea unei aplicatii gratuite impotriva virusului pirateriei, care a infectat milioane de utilizatori din toata lumea, prin intermediul unui mesaj fals ce se pretinde a fi din partea politiei, se arata intr-un comunicat de presa.

Cum sa scapi de praful din casa

O problema care macina foarte multe gospodine este cum sa scapi de praful din casa. Care e din ce in ce mai dens, mai suparator si, in general, mai peste tot. Indiferent cat de mult efort ai depune, praful este .

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )