Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum scria Nicolae Ceausescu. Asa arata un document redactat chiar de Tovarasul

Antena3 Antena3,
Cum scria Nicolae Ceausescu. Asa arata un document redactat chiar de Tovarasul

S-a spus despre Ceausescu ca era analfabet. Nu toata lumea stie ca acesta avea un scris destul de ingrijit, in ciuda faptului ca facea extrem de multe greseli de ordin gramatical. in anul 1936, pe cand avea. continuă pe Antena3

Cum scria Nicolae Ceausescu. Asa arata un document scris chiar de Tovarasul

S-a spus despre Ceausescu ca era analfabet. Nu toata lumea stie ca acesta avea un scris destul de ingrijit, in ciuda faptului ca facea extrem de multe greseli de ordin gramatical. in anul 1936, pe cand avea.

Cate greseli facea, de fapt, Nicolae Ceausescu, in scris. S-a spus ca era analfabet, dar iata cum scria

Nu a petrecut prea mult timp pe bancile scolii, insa cu toate astea, fostul sef al statului Nicolae Ceausescu avea un scris ingrijit si ordonat. Un document, pe care acesta l-a scris de mana la varsta de 18 ani, a iesit la iveala si arata care era adevarata relatie a presedintelui cu gramatica. Pana .

Masca lui Nicolae Ceausescu. Gestul prin care dictatorul ii cinstea pe vechii daci

Nicole Ceausescu avea un trofeu aparte in vila in are locuia. O masca ritualica de pe vremea dacilor a fost recuperata din casa fostului lider comunist, dupa Revolutia din 1989. Ce reprezenta pentru sotul Elenei Ceausescu? Masca de bronz a lui Ceausescu O masca deosebit de valoroasa, din punct de vedere istoric, a fost confiscata .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )