Libnet.ro
UNICEF

10:45

Cum a serbat Vladimir Putin Craciunul, in plina pandemie. Au aparut acum imaginile cu el. Asa rar il vezi

Playtech Playtech,
Cum a serbat Vladimir Putin Craciunul, in plina pandemie. Au aparut acum imaginile cu el. Asa rar il vezi

Presedintele de la Kremlin a participat la slujba de la miezul noptii intr-o biserica izolata din nord-vestul Rusiei. Dupa slujba Vladimir Putin si-a felicitat compatriotii cu ocazia Craciunului pe stil vechi. Cum a serbat Vladimir Putin Craciunul in pandemie Joi, 7 ianuarie, cu ocazia celei mai importante sarbatori din Rusia, Craciunul pe stil vechi, liderul . continuă pe Playtech

Rasturnare de situatie intre Angela Merkel si Vladimir Putin. Ce se intampla acum este fara precedent

Presa occidentala este in alerta dupa discutiile recente dintre Angela Merkel si Vladimir Putin. Se relateaza pe larg, in aceste zile, despre un posibil acord intre cele doua state. Acordul ar avea ca tema dezvoltarea, in comun, a unui posibil nou vaccin anti-covid. Desi Kremlinul declara ca nu s-a stabilit vreun acord concret, cei doi .

Are doar cinci minute pe zi de viata omeneasca. Cum il descrie purtatorul de cuvant al Kremlinului pe Vladimir Putin

Purtatorul de cuvant al Kremlinului Dmitrii Peskov, cel care lucreaza de 12 ani alaturi de presedintele rus, Vladimir Putin, are doar cuvinte de lauda la adresa sefului sau.

Vladimir Putin si Angela Merkel au discutat despre o posibila productie comuna de vaccinuri, sustine Kremlinul

Presedintele rus Vladimir Putin a evocat impreuna cu cancelarul federal german Angela Merkel eventualitatea unei productii comune de vaccinuri impotriva noului tip de coronavirus, a anuntat Kremlinul marti, in conditiile in care Moscova doreste sa-si intensifice capacitatile in acest domeniu, informeaza AFP, preluata de Agerpres.

Rusia si Germania si-ar putea uni fortele. Vladimir Putin si Angela Merkel iau in calcul o posibila productie comuna de vaccinuri impotriva noii tulpini de COVID-19

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a discutat cu cancelarul german, Angela Merkel, despre eventualitatea unei productii comune de vaccinuri impotriva noului tip de coronavirus. Moscova are in plan.

Kremlinul anunta ca Vladimir Putin si Angela Merkel au discutat despre o posibila productie comuna de vaccinuri

Presedintele rus Vladimir Putin a discutat impreuna cu cancelarul german Angela Merkel despre posibilitatea unei productii comune de vaccinuri impotriva COVID-19, a anuntat Kremlinul, relateaza Agerpres.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,243 seconds )