Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum si-a parasit scriitorul Mario Vargas Llosa si matusa, si verisoara. Esecul unor casnicii in familie

Adevărul Adevărul,
Cum si-a parasit scriitorul Mario Vargas Llosa si matusa, si verisoara. Esecul unor casnicii in familie

Celebrul scriitor peruan Mario Vargas Llosa 79 de ani) si-a parasit, dupa 50 de ani de mariaj, si verisoara, dupa ce a fost casatorit timp de noua ani si cu o matusa, experienta ce i-a inspirat romanul Matusa Julia si condeierul. in prezent, scriitorul laureat cu Nobel pentru literatura in 2010 are o relatie cu prima sotie a cantaretului Julio Iglesias. continuă pe Adevărul

FOTO. Mario Vargas Llosa si-a parasit sotia. Cine i-a furat inima scriitorului de Nobel

Scriitorul peruan Mario Vargas Llosa si-a parasit sotia, verisoara sa Patricia, cu care a fost casatorit timp de 50 de ani, si are o relatie cu Isabel Preysler, prima nevasta a cantaretului Julio Iglesias si mama artistilor Julio Iglesias Jr. si Enrique Iglesias.

Mario Vargas Llosa si-a parasit sotia si are o relatie cu prima nevasta a lui Julio Iglesias

Scriitorul peruan Mario Vargas Llosa si-a parasit sotia, verisoara sa Patricia, cu care a fost casatorit timp de 50 de ani, si are o relatie cu Isabel Preysler, prima nevasta a cantaretului Julio Iglesias.

Dupa 50 de ani de casnicie, Mario Varga Llosa a parasit-o pe verisoara Patricia, pentru prima sotie a lui Julio Iglesias

Scriitorul peruan Mario Vargas Llosa 79 de ani) si-a parasit sotia, verisoara sa Patricia, cu care a fost casatorit timp de 50 de ani, si are o relatie cu Isabel Preysler, prima nevasta a cantaretului Julio Iglesias si mama artistilor Julio Iglesias Jr. si Enrique Iglesias, potrivit dailymail. co. uk, citat de Mediafax.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )