Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum se simte Nea Marin dupa ce a fost depistat cu coronavirus. Si sotia este infectata! (FOTO)

B1 B1,
Cum se simte Nea Marin dupa ce a fost depistat cu coronavirus. Si sotia este infectata! (FOTO)

Fanii lui Nea Marin au stat cu sufletul la gurp in asteptarea vestilor privind satarea sa, dupa ce a fost confirmat pozitiv pentru noul coronavirus. Se pare insa ca vestile sunt optimiste. Prezentatorul de. continuă pe B1

Cum se simte, de fapt, Nea Marin dupa ce a fost infectat cu coronavirus. Prima reactie a vedetei de la Antena 1

Nea Marin a oferit primele marturii despre starea sa de sanatate dupa ce s-a aflat ca a fost testat pozitiv cu COVID-19. Cum se simte vedeta si care au fost primele simptome care i-au dat de banuit? Nea Marin, primele declaratii dupa ce a fost infectat cu coronavirus Nea Marin a fost diagnosticat cu coronavirus .

Prima declaratie a lui nea Marin, infectat cu COVID: Cred ca am luat de la mare. Alex Velea si Speak, in izolare

Indragitul nea Marin a povestit la Antena 3 cum crede ca s-a infectat cu conoravirus. Vedeta de la Antena 1 spune ca a fost diagnosticata cu COVID-19, in urma unor teste efectuate mai multor colegi de emisiune, dupa ce unul din ei fusese, la randul lui, depistat pozitiv. Nea Marin se simte bine, in acest moment, este internat la Matei Bals, unde urmeaza un tratament care cuprinde si antibiotice.

Nea Marin, bolnav de COVID-19. Alex Velea si Speak sunt in izolare

Nea Marin a fost depistat pozitiv cu coronavirus, dupa ce si echipei de filmari i-au fost efectuate teste in acest sens. Realizatorul emisiunii de divertisment Poftiti pe la noi: Poftiti la Nea Marin, a facut primele declaratii, dupa ce a fost confirmat.

Nea Marin a fost confirmat cu Covid-19 in timp ce se afla la Techirghiol. Prezentatorul filma o noua emisiune

Celebrul Nea Marina fostdespitat pozitivi cu noul coronavirus de tip SARS-CoV-2. Vedeta de televiziune se afla la Techirghiol, undefilma noul sezon al unei productii tv. Conform primelor.

Nea Marin are coronavirus. Decizia majora luata de Antena 1

Nea Marin a fost testat pozitiv in timp ce se afla la Techirghiol, unde filma pentru noul sezon al unei productii ce urma sa fie difuzata anul viitor, la Antena 1.

Nea Marin are coronavirus. Ce se intampla cu emisiunea de la Antena 1

Vesti triste pentru fani! Nea Marin are coronavirus. Producatorii show-ului au anuntat ce se va intampla cu emisiunea de pe Antena 1. Nea Marin, infectat cu noul COVID-19 Vesti rele pentru fanii lui nea Marin. indragitul prezentator a fost depistat pozitiv COVID-19, motiv pentru care filmarile la cea mai noua productie a Antenei 1 au .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )