Libnet.ro
UNICEF

13:00

Cum spunem corect: votul pe motiunea de cenzura sau votul pentru motiunea de cenzura?

Antena3 Antena3,
Cum spunem corect: votul pe motiunea de cenzura sau votul pentru motiunea de cenzura?

Ana Iorga a explicat daca este corect sa spunem votul pe motiunea de cenzura, si nu ar trebui sa spunem poate votul pentru motiune. continuă pe Antena3

USR nu va participa la votul pentru motiunea de cenzura. Dan Barna: Romania nu are nevoie de circul PSD

Liderul USR, Dan Barna, anunta ca parlamentarii formatiunii nu vor participa la votul pentru motiunea de cenzura, intrucat Romania nu are nevoie de circul PSD. Tentativa PSD de a provoca o criza politica cu trei luni inaintea alegerilor la termen e o dovada de iresponsabilitate pe care nu intentionam sa o incurajam in niciun fel, a transmis, duminica, Dan Barna.

VIDEO Cu o zi inaintea votului la motiunea de cenzura, Grindeanu isi ameninta colegii cu excluderea daca chiulesc

Prim-vicepresedintele PSD, Sorin Grindeanu, el insusi exclus din partid in urma cu trei ani, ii ameninta pe parlamentarii social-democrati ca vor fi dati afara daca lipsesc luni de la votul motiunii de cenzura, fara a avea un motiv obiectiv. Grindeanu se arata convins ca motiunea va duce la caderea Guvernului condus de Ludovic Orban.

Parlamentarii PNL nu vor participa la votul asupra motiunii de cenzura a PSD - Florin Roman Exista riscul sa nu fie cvorum

Parlamentarii liberali nu vor participa la votul de luni asupra motiunii de cenzura, pe care PSD a transformat-o intr-un ghem de minciuni, anunta liderul deputatilor PNL, Florin Roman. in conditiile in care nici USR si nici PMP nu vor participa la sedinta, exista riscul sa nu fie indeplinit cvorumul pentru sedinta de dezbatere si vot la motiune. Motiunea de cenzura: Negocieri intense pe ultima suta de metri Calcule de moment din tabara PSD.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )