Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum a supravietuit Braiconf, unul dintre cele mai longevive branduri romanesti de imbracaminte

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cum a supravietuit Braiconf, unul dintre cele mai longevive branduri romanesti de imbracaminte

Anul acesta implineste 67 de existenta pe piata romaneasca si, desi a inceput ca o fabrica de confectii subordonata regimului comunist, a reusit sa faca tranzitia spre capitalism si sa se mentina pe linia de plutire pe piata romaneasca. Cum a. continuă pe Wall-Street Ro

Enigmele din spatele unuia dintre cele mai importante tezaure antice ale lumii. Ar fi apartinut unei printese daco-romane de pe teritoriul Romaniei

Tezaurul de la Pietroasele este unul dintre cele mai importante tezaure antice ale lumii. A fost descoperit in Romania si batjocorit aproape un secol, fiind spart, furat si traficat.

Enigmele din spatele unuia din cele mai importante tezaure antice ale lumii. Ar fi apartinut unei printese daco-romane de pe teritoriul Romaniei

Tezaurul de la Pietroasele este unul dintre cele mai importante tezaure antice ale lumii. A fost descoperit in Romania si batjocorit aproape un secol, fiind spart, furat si traficat.

MedLife a semnat achizitia Anima, unul dintre cei mai mari furnizori privati de servicii medicale de ambulator pentru servicii decontate de CASMB din Romania

MedLife, liderul pietei de servicii medicale private din Romania, anunta achizitionarea integrala a retelei de clinici Anima. Anima Specialty Medical Services are in componenta 6 policlinici si un laborator, peste 200 de angajati, specialisti medicali si personal de suport, fiind prima retea de medicina privata cu retea proprie de medicina de familie din Romania.

Mesajul presedintelui Iohannis, cu ocazia aniversarii SIE: Aveti un rol deosebit de important in apararea democratiei si a statului de drept. Reprezentati una dintre cele mai avansate linii de aparare a tarii

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, miercuri, un mesaj, cu prilejul aniversarii a 27 de ani de la infiintarea Serviciului de Informatii Externe. Astfel, seful statului a subliniat rolul deosebit de important in apararea democratiei si a statului de drept.

Rugaciunea de 9 zile a parintelui Ilarion Argatu, unul dintre cei mai iubiti duhovnici

Unul dintre cei mai iubiti duhovnici ai Romaniei, parintele Ilarion Argatu a lasat o serie de invataminte pentru credinciosi si-i invata ce sa faca atunci cand le merge rau.

Cele mai bune raspunsuri la niste insulte! Replicile care au ramas in istorie

Pe langa faptele importante ale personajelor istorice, posteritatea a retinut si insultele pe care si le-au aruncat aceste personaje. Iata cateva dintre cele mai bune raspunsuri la insulte, care au ramas consemnate in paginile cartilor de istorie:.

Cele mai bune reclame de la Super Bowl 51: cum l-au atacat marile branduri pe Donald Trump VIDEO

Unele dintre cele mai cunoscute branduri mondiale au profitat de Super Bowl 51 pentru a rula reclame comerciale in care sa faca aluzii la idei enuntate de presedintele american Donald Trump.

Romania are una dintre cele mai mici rate ale somajului din Europa

Romania se afla cu mult sub media europeana in ceea ce priveste rata numarului de someri, arata datele biroului european de statistica.

Banca Transilvania, Fondul Proprietatea si Transgaz, cele mai mari dividende de pe bursa, in acest an

Banca Transilvania, Fondul Proprietatea si Transgaz ar putea oferi cele mai mari dividende in 2017, dintre companiile mari de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB), se arata intr-un comunicat al Tradeville.

Nicusor Dan: Am depus 125 de amendamente la proiectul bugetului de stat pentru 2017. Cele mai multe au fost respinse doar pentru ca erau sustinute de USR

Liderul Uniunii Salvati Romania, Nicusor Dan, a precizat, intr-o postare pe Facebook, ca USR a depus 125 de amendamente la proiectul de buget pentru 2017, insa cele mai multe au fost respinse.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )