Libnet.ro
UNICEF

15:00

Cum se taie avocado corect, de fapt. Greseala pe care o fac toti romanii cu acest fruct

Playtech Playtech,
Cum se taie avocado corect, de fapt. Greseala pe care o fac toti romanii cu acest fruct

Pare simplu sa tai un avocado, dar adevarul este altul. Exista un truc insa de care trebuie sa tineti cont. Asadar. in loc sa taiati avocado pe lungimea lui, trebuie sa-l taiati pe mijloc. Cum se taie avocado corect, de fapt Daca avocado este copt, puteti sa strangeti usor, iar miezul va iesi frumos afara. continuă pe Playtech

Cum gatesti corect carnea de vita, de fapt. Greseala pe care toti romanii o fac ii strica gustul

O alimentatie sanatoasa inseamna un consum echilibrat de alimente. Baza dietei noastre ar trebui sa fie alcatuita atat din produse de origine vegetala, cat si animala. Carnea are importanta ei in alimentatie, iar una dintre cele aflate in capul listei recomandate de specialisti este cea de vita. Desi o carne in aparenta imprevizibila, dupa ce .

Cand se mananca banana, de fapt. Greseala fatala pe care romanii o fac cu acest fruct

Nutritionistii vorbesc destul de des de proprietatile bananelor. Bananele sunt fructe pe care le consumam zilnic, fie mai verzi, fie mai coapte. in timp ce unora le plac bananele verzi, altii adora banana coapta. Fiecare are proprietati curative, dar specialistii spun ca este mai buna, cu cat banana este mai coapta. Banana coapta si necoapta .

Gesturi speciale de Sarbatori care fac de doua ori bine

Este imposibil sa facem abstractie de experientele prin care am trecut toti in acest an, ca urmare a crizei sanitare. Pe de alta parte, avem nevoie sa simtim bucuria Sarbatorilor si sa facem gesturi care sa dovedeasca grija si afectiunea pe care o purtam fiecare celor din jurul nostru sau pentru cei mai dezavantajati.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )