Libnet.ro
UNICEF

17:16

Cum traieste Elena Udrea in Romania, dupa ce s-a intors din Costa Rica. Ce spune despre Alina Bica

Playtech Playtech,
Cum traieste Elena Udrea in Romania, dupa ce s-a intors din Costa Rica. Ce spune despre Alina Bica

Elena Udrea a revenit la vechile obiceiuri: se bucura de timpul petrecut cu sotul sau, dar mai ales de fiica de care a stat departe atunci cand a trebuit sa plateasca pentru infractiunea infaptuita. Cum arata viata sa si ce face acum aceasta? Viata Elenei Udrea, dupa ce s-a intors in Costa Rica Elena Udrea . continuă pe Playtech

Elena Udrea, mesaj bizar pe Facebook, in ziua votului

Elena Udrea a revenit, duminica dimineata, cu un mesaj pe Facebook. Fostul ministru a facut referire la o stire despre zodiac. Astrele spun ca azi e cea mai romantica zi din anul acesta. Sa aveti o dumini.

Ce anunta Gheorghe Marmureanu pentru Romania, dupa cutremurul din Albania. Ce se va intampla

Un cutremur de 6,3 grade pe scara Richter s-a petrecut marti, 26 noiembrie, in vestul Albaniei, la ora locala 03:54. Cel putin 23 de oameni au murit si alte cateva sute au fost raniti. Ce anunta Gheorghe Marmureanu, presedinte onorific al INFP, pentru Romania, dupa cutremur? Ce se va intampla? Ce anunta Gheorghe Marmureanu pentru .

webPR: Contrabasistul israelian Avishai Cohen revine in Romania dupa cinci ani!

In 2020, Avishai Cohen implineste 50 de ani si sarbatoreste in stil mare, cu turneul 50:50:50. Vor fi 50 de concerte in 50 de tari si nu putea lipsi din Romania, dupa o pauza de 5 ani. Contrabasistul israelian va concerta pe 22 aprilie la Sala Palatului in formula de trio si isi va prezenta cea mai recenta aparitie discografica, albumul Arvoles aparut anul acesta. Alaturi de el, pe scena vor urca pianistul Elchin Shirinov din Azerbaidjan si tobosarul israelian Noam David.

VIDEO Romanca din Spania care a cantat la sectia de votare Acasa-i Romania: Dupa ce-au ascultat cantecul, multi romani au mers sa voteze

Cantecul Acasa-i Romania a rasunat la alegerile prezidentiale in incinta unei sectii de votare din Spania, fiind interpretat de Larissa Elena Cotorogea.

CUTREMUR iN ROMANIA, dupa seismul devastator din Albania. Ce magnitudine a avut seismul

Un seism s-a produs, marti, in romania, la doar cateva ore dupa cutremurul devastator din Albania. Sesimul cu magnitudinea de 3,2 s-a produs la ora16:54:53ora locala a Romaniei) inZONA.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1989 seconds )