Libnet.ro
UNICEF

20:30

Cum va transforma inteligenta artificiala spionajul

Playtech Playtech,
Cum va transforma inteligenta artificiala spionajul

Analistii de informatii vor avea o munca mult mai usoara de acum incolo, cu ajutorul inteligentei artificiale AI). Ei nu vor mai sorta si alege din sutele de dosare primite datele importante pentru a face un raport, ci vor primi unul gata facut pe birou. Sistemele de inteligenta artificiala exceleaza la manipularea cantitatilor mari de []. continuă pe Playtech

Robotul cu inteligenta artificiala care il lauda pe Stalin si promoveaza violenta

Chatbotii cu inteligenta artificiala devin din ce in ce mai populari, iar asta inseamna ca unii incep sa vorbeasca si prostii dupa ceva timp. Un chatbot cu inteligenta artificiala, creat de catre gigantul Yandex, din Rusia, s-a transformat intr-un robot cu apucatori violente, care pare sa aprobe regimul stalinist al anilor 1930. Utilizatorii asistentului Alice, [].

24 IT. Huawei a lansat noile telefoane cu inteligenta artificiala

Huawei a lansat saptamana trecuta noile telefoane cu primul procesor pentru smartphone care integreaza inteligenta artificiala. in Romania, Mate 10 Pro este estimat sa ajunga la finalul.

Inteligenta artificiala creata de Adobe va fi mai buna ca tine la editat imagini si videoclipuri

In fiecare an, Adobe prezinta cele mai impresionante tehnologii si trucuri pe care le creeaza, iar, in acest an, prezinta, probabil, cea mai inteligenta tehnologie pe care a creat-o- un algoritm de editare a imaginilor si videoclipurilor, numit Sensei, care corecteaza imaginile, preluand informatii suplimentare pe baza unei colectii intregi de fotografii.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )