Libnet.ro
UNICEF

13:30

Cum transforma Liviu Dragnea exploatarea gazelor din Marea Neagra intr-o poveste pescareasca. Ce se ascunde in spatele negocierilor Legii Offshore

Adevărul Adevărul,
Cum transforma Liviu Dragnea exploatarea gazelor din Marea Neagra intr-o poveste pescareasca. Ce se ascunde in spatele negocierilor Legii Offshore

Discutiile finale pe Legea Offshore au fost impinse ca la fotbal, in reprizele de prelungire. Dar, parlamentarii coalitiei PSD-ALDE, supervizati, din umbra, de Liviu Dragnea, se gasesc intr-o situatie extrem de complicata. continuă pe Adevărul

Marile hibe ale Legii offshore: Cum a fost negociat un cadru de reglementare al gazelor din Marea Neagra, care va produce efecte pe zeci de ani de acum nainte

Legea privind derularea operatiunilor petroliere pe mare offshore) trebuie adoptata rapid, in aceasta sesiune extraordinara a Parlamentului, deoarece operatorii din Marea Neagra au nevoie de un cadru de reglementare stabil pentru a lua cat mai rapid deciziile finale de investitii. Asa afirma atat parlamentari ai puterii, cat si ai opozitiei. insa este o lege cu multe hibe, cu articole controversate, introduse inca de la inceput de guvernarea Tudose si apoi adoptate, fara dezbatere reala, de Senat. Legea se afla acum la deputati, iar acestia invoca urgenta adoptarii ei, chiar daca nu a fost gasita sau nu s-a dorit gasirea unei forme avantajoase atat pentru stat, cat si pentru investitorii din Marea Neagra.

Washington Post scrie despre declinul democratiilor n Europa Centrala: Liviu Dragnea a actionat asa cum o fac adesea ticalosii

Democratiile din Europa Centrala sunt in pericol din cauza ascensiunii partidelor populiste in Polonia, Ungaria si Romania, acestea lansand un asalt asupra statului de drept,scrie Washington Post intr-o opinie semnata de board-ul editorial. Liviu Dragnea, cu doua condamnari la activ, este descris ca actionand asemenea unui ticalos care se victimizeaza si ataca justitia.

PREVIZIUNI sumbre pentru Liviu Dragnea: Risca prabusirea TOTALA! DETALII incendiare din culisele SUSPENDARII lui Iohannis

Politologul Stelian Tanase sustine ca o eventuala suspendare a presedintelui Klaus Iohannis ar putea fi catastrofala pentru Liviu Dragnea, pentru ca o suspendare ratata l-ar relegitima pe Iohannis si ar un.

Ordin-surpriza in PSD. Ce le-a cerut Liviu Dragnea social-democratilor

Se anunta o saptamana de foc in Parlamentul Romaniei. Presedintele PSD, Liviu Dragnea, le-ar fi cerut social-democratilor sa renunte la concedii pentru ca saptamana viitoare prezenta la Parlament este ob.

Catalin Ivan, despre legile votate pe repede-nainte: Sunt facute doar in INTERESUL PERSONAL al lui Liviu Dragnea

Europarlamentarul Catalin Ivan continua sa faca acuzatii dure la adresa liderului PSD, Liviu Dragnea. Ivan sustine ca actualul Cod administrativ, aflat in dezbatere parlamentara, reprezinta o incercare a.

Sorina Matei: Cum a descoperit Liviu Dragnea apa calda a lui dear Edi de la SRI

Jurnalista Sorina Mateiface noi dezvaluiri despre legaturile lui Liviu Dragnea cu statul paralel. Aceasta aminteste de sustinerea sefului PSD pentru numirea lui Eduard Hellvig la sefia SRI, dusmanul s.

Profetie SUMBRA pentru Liviu Dragnea: Va fi ANIHILAT! Planul uluitor a lui Tariceanu la PREZIDENTIALE

Politologul si jurnalistul Stelian Tanase considera ca Liviu Dragnea va fi anihilat de propriul partid, in timp ce Calin Popescu Tariceanu cauta sa-si faca loc in vederea unei candidaturi din partea.

Radu Banciu: Nu cred ca a existat in Romania un individ de obraznicia lui Liviu Dragnea, din 1989 si pana acum(VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre reactiile nervoase ale lui Liviu Dragnea din ultimele zile. Liderul PSD a rabufnit de mai multe ori cand jurnalistii i-au adresat.

Catalin Radulescu, VICTIMA ca si Liviu Dragnea: Dansul, ca si mine si ca altii, am fost niste TINTE, in 2012, ale acestui STAT PARALEL!

Deputatul PSD Catalin Radulescu spune ca si el, precum Liviu Dragnea, a fost o tinta, in 2012, a statului paralel. El mai sustine ca modificarile aduse Codului penal in Parlament de actuala majoritate.

Ludovic Orban: Condamnatul Liviu Dragnea este complet deraiat, urmareste sa scufunde ntreaga Romniei odata cu el

Presedintele PNL Ludovic Orban afirma despre liderul PSD Liviu Dragnea ca este complet deraiat, si ca a devenit un pericol real si iminent pentru democratie si interesele Romaniei, se arata intr-un comunicat de presa.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )