Libnet.ro
UNICEF

13:00

Cum au transformat doi barbati cea mai veche meserie din lume intr-o afacere. Printre victime s-au numarat si adolescente de 15 ani

Adevărul Adevărul,
Cum au transformat doi barbati cea mai veche meserie din lume intr-o afacere. Printre victime s-au numarat si adolescente de 15 ani

Doi barbati din Bistrita si respectiv Lechinta au fost retinuti joi de catre politistii bistriteni, dupa ce ar fi determinat si favorizat practicarea prostitutiei de catre 10 femei, in schimbul unor sume de bani. Cei doi au fost retinuti. Se pare ca printre victimele exploatate se numarau si adolescente de doar 15 ani. continuă pe Adevărul

StandardPoor`s: Romania are cea mai scazuta rata a celor care inteleg conceptele financiare din Uniunea Europeana

Romania este tara cu cea mai slaba educatie financiara din Europa, arata datele unui studiu publicat de StandardPoor`s . Daca la nivel global,52% la suta dintre adulti sunt alfabetizati financiar, intelegand conceptele financiare, in Romania doar unul din cinci adulti se poate lauda cu intelegerea lor. Vezi in atasament studiul SP.

Black Friday 2015: Media Galaxy anunta rezultatele dupa cea mai lunga campanie de reduceri

Dupa doua saptamani de promotii cu ocazia Black Friday 2015, cei de la Media Galaxy au anuntat rezultatele oficiale. Anul acesta, dupa cum stiti, Media Galaxy a dat startul reducerilor cu ocazia Black Friday 2015 mai devreme decat celelalte magazine. Perioada promotionala este in desfasurare de doua saptamani, iar in data de 18 noiembrie, cu [] Black Friday 2015: Media Galaxy anunta rezultatele dupa cea mai lunga campanie de reduceri Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Ziarul BURSA - cea mai rezistenta, echilibrata si interesanta componenta a media economica

Ziarul BURSA s-a dovedit a fi cea mai rezistenta, echilibrata si interesanta componenta a media economica.

Complexul Brintex in topul depozitelor cu cea mai mare evaziune fiscala

Inspectorii ANAF au dat la Brintex amenzi de 2,3 milioane de lei in cadrul operatiunii Cristal. Sanctiuni mai mari s-au dat doar la depozitul Dragonul Rosu din Bucuresti.

Cea mai mare schimbare tehnologica va transforma totul intr-un senzor

Tehnologia a schimbat modul in care suntem. Traim digital si suntem pe cale de a deveni un mare senzor, noi si lumea. Daca crezi ca asta se termina cu un avertisment ca lumea va fi distrusa de Skynet nu e cazul. E mai mult decat paranoia.

Cum se previne rivalitatea dintre frati. Compararea, cea mai grava eroare pe care o pot face parintii

Discutiile si certurile intre frati nu sunt o noutate in familiile cu mai multi copii. Sunt considerate normale si o etapa fireasca din dezvoltarea copiilor. in momentul in care s-a nascut cel de-al doilea copil incep si problemele. Exista insa si solutii, care sa-i ajute pe cei mici sa se inteleaga mai bine intre ei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2597 seconds )