Libnet.ro
UNICEF

21:45

Cum va fi transformata cea mai mare unitate de primiri urgente din Regiunea de Nord-Est

Adevărul Adevărul,
Cum va fi transformata cea mai mare unitate de primiri urgente din Regiunea de Nord-Est

Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Sfantul Spiridon din Iasi va fi refunctionalizat dupa ce in capitala Moldovei va fi construit unul dintre cele trei spitale regionale din Romania. continuă pe Adevărul

Protest la cea mai mare mare termocentrala din tara

Mai multi angajati de la termocentrala Rovinari, cea mai mare din tara, au declansat un protest in aceasta dimineata in fata unitatii.

Protest la cea mai mare mare termocentrala din tara. Angajatii nemultumiti cer salarii mai mari si vauchere de vacanta

Mai multi angajati de la termocentrala Rovinari, cea mai mare din tara, au declansat un protest in aceasta dimineata in fata unitatii.

IT Genetics organizeaza cea mai mare campanie de Black Friday pentru companii, cu reduceri de pana la 60%

Compania romaneasca IT Genetics, unul dintre cei mai mari furnizori de solutii de identificare automata, colectare de date AIDC) si puncte de vanzare POS), organizeaza, pe 16 noiembrie, cea mai mare campanie de Black Friday dedicata segmentului B2B,.

Deloitte: Salariul minim brut din Romania are cea mai mare rata de taxare din Europa Centrala si de Est

Salariul minim brut din tara noastra - mai mare cu peste 50% decat in Bulgaria sau Serbia, potrivit Deloitte Romania Salariul minim brut din tara noastra depaseste media regiunii Europei Centrale si de Est, dar are cea mai ridicata rata efectiva de taxare dintre statele din regiune, de 41,5%, potrivit unei analize Deloitte Romania. Conform companiei, rata efectiva de taxare se mentine cea mai inalta, de 41,5%, si in cazul unui salariu brut de 1. 000 de euro, pentru care media regiunii este de 27%.

Investitie de 20 MIL. euro in Romania pentru cea mai mare retea de statii electrice

Enel X Romania anunta investitii de pana la 20 milioane euro in cel mai mare plan de infrastructura pentru mobilitatea electrica din tara.

ANALIZA. Avem cel mai mare salariu minim brut din Europa Centrala si de Est, dar ramanem cu ce mai putini bani in mana

Salariul minim brut din Romania depaseste media regiunii Europei Centrale si de Est. in acelasi timp, are cea mai ridicata rata efectiva de taxare dintre statele din regiune, de 41,5%, potrivit unei analize.

Ministerul Sanatatii a sanctionat 23 manageri de spitale, cea mai drastica sanctiune fiind schimbarea din functie

Ministerul Sanatatii s-a sesizat de 47 de ori in ultimele noua luni pentru nerespectarea anumitor proceduri sau protocoale si a sanctionat 23 de manageri de spitale, cea mai drastica sanctiune fiind schimbarea din functie, a anuntat, luni, ministrul de.

Cea mai tanara castigatoare loto vrea sa plateasca un barbat cu care sa aiba o relatie. Cati bani e dispusa sa ofere

Cea mai tanara milionara a loteriei din Marea Britanie spera ca banii o vor ajuta sa gaseasca iubirea. Jane Park vrea sa il plateasca pe barbatul potrivit cu 60. 000 de lire sterline pe an pentru ca acesta sa se vada cu ea, scrie mirror. co. uk.

Bursa de Valori Bucuresti incepe cu dreptul cea mai proasta luna din an

In plin sezon de raportari financiare, Bursa de Valori Bucuresti BVB) contrazice din nou tendinta negativa burselor dezvoltate din vestul Europei, dar si istoria ultimilor 18 ani, in care noiembrie este traditional luna cea mai slaba.

11 noiembrie 2018. Cea mai PUTERNICA zi din ultimii 10 ani: Pregateste-te pentru ea! Misterul lui 11.11

Pentru cei care studiaza stiinta numerologiei si impactul pe care acesta il are asupra vietii umane, weekend-ul acesta are o semnificatie aparte. De ce? Pentru ca vom avea parte de cea mai puternica manifestare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )