Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum se transmite totusi Covid-19? Rolul superspreader-ilor, din nou in discutie Supercontaminarea, semnul distinctiv al coronavirusului

Hotnews Hotnews,
 Cum se transmite totusi Covid-19? Rolul superspreader-ilor, din nou in discutie Supercontaminarea, semnul distinctiv al coronavirusului

Lacasuri de cult, sarbatori familiale sau congrese profesionale: cateva evenimente reusesc sa genereze foarte multe cazuri de Covid-19 iar intelegerea acestui fenomen de supercontaminare ar putea ajuta mai bine la lupta impotriva pandemiei, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Dupa cativa ani si multiple prabusiri, Boeing 737 Max poate zbura din nou: ce s-a schimbat

In 2019, doua avioane Boeing 737 Max s-au prabusit cu pasageri din cauza unor defectiuni software. Acum, avioanele au fost autorizate sa zboare din nou. Pentru aproximativ un an si jumatate,.

Dan Bittman nu s-a razgandit. Cum a aparut din nou in oras

In contextul pandemiei este, fara indoiala, unul dintre artistii care contesta vehement existenta coronavirusului. Cum a aparut Dan Bittman in oras dupa ce a declarat ca isi doreste sa moara de COVID-19?! Dan Bittman respecta regulile in urma cu doar doua saptamani, soca pe toata lumea cu declaratiile sale incredibile despre coronavirus. Artistul a contestat .

Avioanele Boeing 737 MAX au primit aprobarea de a zbura din nou in SUA

Autoritatea Federala pentru Aviatie din SUA FAA) a emis miercuri o autorizatie pentru ca avioanele Boeing 737 MAX sa poata zbura din nou, la aproape doi ani de la imobilizarea lor la sol, ca urmare a doua accidente care au provocat 346 de morti, informeaza AFP.

Unitatea Mobila de Terapie Intensiva de la Timisoara s-a defectat din nou si va fi trimisa la reparat

Unitatea Mobila de Terapie Intensiva care a ajuns vineri la Timisoara, dupa ce a fost reparat la Cluj sistemul de incalzire, s-a defectat din nou. De aceasta data a cedat instalatia de oxigen.

Liviu Dragnea incearca din nou sa scape din inchisoare. Ce cale de atac a gasit fostul sef PSD

Liviu Dragnea incearca din nou sa scape din inchisoare. Fostul lider PSD apeleaza de aceasta data la o cale extraordinara de atac pentru a iesi de dupa gratii inainte de termenul stabilit prin sentinta.

Margherita de la Clejani si-a socat fanii, din nou. De data asta, chiar i-a lasat masca!

Face ce face si ajunge mereu in atentia presei de scandal. Dupa ce a fost surprinsa conducand sub influenta unor substante interzise si a provocat un accident, Margherita de la Clejani si-a socat fanii, din nou. Declaratiile brunetei i-a lasat pe toti masca. Margherita de la Clejani uimeste, din nou Daca in urma cu doar .

MOL s-a calificat din nou pentru includerea in Dow Jones Sustainability World Index

MOL s-a calificat din nou pentru includerea in Dow Jones Sustainability World Index DJSI), in categoria Upstream and Companii integrate de petrol si gaze, in urma procesului de evaluare a indicilor din 2020, conform unui comunicat trimis redactiei.

Germania amana o decizie de a inaspri din nou restrictiile

Liderii federal si de landuri din Germania au convenit luni sa amane pentru 25 noiembrie o decizie privind o noua inasprire a restrictiilor in vederea incetinirii celui de-al doilea val de infectari cu noul coronavirus, a anuntat cancelarul german Angela Merkel, la doua saptamani dupa impunerea unui lockdown partial cu o durata prevazuta de o luna, transmite Reuters.

Bucurestiul depaseste din nou 1.100 de cazuri Covid-19, depistate in 24 de ore. Judetele Cluj si Constanta completeaza acest top negativ

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, miercuri, 10. 269 de cazuri noi de COVID-19 depistate la nivel national, dintr-un total de 37. 906 efectuate in ultimele 24 de ore. Este un nou record negativ la nivel.

ASTAZI: Federatia Solidaritatea Sanitara protesteaza din nou in Piata Victoriei

Joi, 19 noiembrie 2020, incepand cu ora 11:00, Federatia Solidaritatea Sanitara va desfasura in Piata Victoriei un nou Miting pentru Conditii de Munca Decente, continuand seria protestelor declansate in 7 octombrie 2020, potrivit unui comunicat de presa remis redactiei.

Unitatea Mobila ATI de la Timisoara s-a defectat din nou

Unitatea Mobila de Terapie Intensiva amplasata in curtea Spitalului Municipal Timisoara va fi din no.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2719 seconds )