Libnet.ro
UNICEF

09:30

Cum te tratezi acasa daca ai virusul din China. Medicul Virgil Musta te invata cum te vindeci

Playtech Playtech,
Cum te tratezi acasa daca ai virusul din China. Medicul Virgil Musta te invata cum te vindeci

Conform Organizatiei Mondiale a Sanatatii, cele mai multe persoane infectate cu noul coronavirus prezinta simptome usoare, motiv pentru care medicii recomanda acestora auto-izolarea. Iata cum te tratezi acasa daca ai virusul din China! Cum te tratezi acasa de coronavirus Daca nu te afli in categoria persoanelor cu risc si ai doar simptomne usoare, atunci nu . continuă pe Playtech

Fiul lui Donald Trump, infectat cu virusul din China. Barron are doar 14 ani

Cel mai tanar mostenitor al presedintelui Statelor Unite ale Americii a fost testat pozitiv cu coronavirus. Barron Trump are doar 14 ani si urmeaza tratamentul pentru vindecare de care au parte si parintii sai la momentele acestea. Barron Trump a fost infectat cu coronavirus Fiul cel mai mic al presedintelui Americii a fost testat pozitiv .

PENTRU PRIMA OARA DUPA 2015 Piata actiunilor din China depaseste 10 trilioane de dolari

Avans de peste 3 trilioane de dolari din martie pana acum, pentru piata chineza * Statele Unite au cea mai valoroasa piata de actiuni din lume, de 38,3 trilioane de dolari Actiunile listate la bursele din China valoreaza, in prezent, peste 10 trilioane de dolari pentru prima data dupa 2015, conform Bloomberg, care noteaza ca a doua piata bursiera din lume dupa valoare) a crescut cu 3,3 trilioane de dolari de la minimul atins in martie pana acum, sustinuta de politicile Beijingului menite sa incurajeze tranzactiile, respectiv de o serie de listari noi, lansate in baza unor reguli relaxate.

Cum te tratezi acasa, daca ai o forma usoara de COVID-19. Recomandari de la dr. Virgil Musta

Bolnavii de COVID-19 care au forme asimptomatice sau usoare pot ramane sa se trateze acasa, si nu la spital, unde trebuie sa stea si in izolare timp de 14 zile. in aceasta perioada, ei trebuie sa ia masuri pentru a-si intari imunitatea si sa-si pastreze optimisul, spun medicii.

Nelu Tataru: Rata infectarii in Bucuresti cred ca va ramane sub 3 la mie daca scoatem din calcul focarele (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru a precizat ca rata de infectare din Capitala ar putea ramane sub trei, daca sunt excluse din calcul focarele. in cursul zilei de joi, 15 octombrie, acesta a declarat.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )