Libnet.ro
UNICEF

18:15

Cum ar trebui sa procedeze barbatul din Vaslui, declarat mort, desi este in viata, pentru a obtine anularea hotararii de declarare a decesului

Hotnews Hotnews,
 Cum ar trebui sa procedeze barbatul din Vaslui, declarat mort, desi este in viata, pentru a obtine anularea hotararii de declarare a decesului

Apelul formulat de dl. Constantin impotriva hotararii de declarare a mortii sale a fost respins ca inadmisibil. Solutia instantei este corecta, intrucat nu acesta era mijlocul procedural prin care se putea invalida hotararea. Potrivit legii, dl Constantin ar trebui sa formuleze o cerere de anulare, pe care ar trebui sa o adreseze aceleiasi instante care a emis si hotararea de declarare a mortii in acest caz, Judecatoria Barlad). continuă pe Hotnews

A fost declarat mort, desi era in viata. Acum a pierdut procesul in care cerea anularea decesului

Un barbat din Vaslui, in varsta de 63 de an, a fost declarat mort in anul 2016, cu toate ca este in viata. Mai nou, acesta a pierdut procesul in care cerea anularea decesului. Barbatul a explicat ca.

Romanul declarat mort la tribunal, desi judecatorii l-au vazut viu: Sunt un om decedat, dar totusi traiesc

Un barbat de 63 de ani din Barlad a solicitat Tribunalului Vaslui sa anuleze o decizie judecatoareasca prin care, in 2016, a fost declarat mort. Magistratii au mentinut sentinta anterioara, desi petentul s-a prezentat la instanta in carne si oase.

Povestea halucinanta a romanului declarat mort la tribunal, desi judecatorii l-au vazut viu, in carne si oase: Sunt un om decedat, dar totusi traiesc

Un barbat de 63 de ani din Barlad a solicitat Tribunalului Vaslui sa anuleze o decizie judecatoareasca prin care, in 2016, a fost declarat mort. Magistratii au mentinut sentinta anterioara, desi petentul s-a prezentat la instanta in carne si oase.

Tanarul impuscat mortal de un politist din Vaslui este nepotul unui fost sef al Politiei Rutiere din municipiu. Cum s-a intamplat incidentul

Tanarul de 26 de ani, declarat mort la peste doua ore dupa ce a fost impuscat in cap de catre un politist din Vaslui este nepotul subcomisarului Iulian Munteanu, fost sef al Politiei Rutiere Vaslui, scrie publicatia locala Vremea Noua. Politistul care l-a impuscat este agent al Biroului de Politie Rutiera Vaslui.

Halucinanta Justitie romana: Un barbat declarat mort A PIERDUT PROCESUL prin care cerea anularea declararii decesului (FOTO)

Inca o dovada ca Justitia poate fi paralela cu dreptatea si adevarul. Un barbat in varsta de 63 de ani, din judetul Vaslui, declarat decedat in anul 2016, desi este in viata, a pierdut procesul prin.

Un vasluian declarat mort, desi este in viata, a pierdut procesul prin care cerea anularea decesului

Un barbat in varsta de 63 de ani, din judetul Vaslui, declarat decedat in anul 2016, desi este in viata, a pierdut procesul prin care cerea anularea declararii decesului, informeaza Agerpres.

Culmea justitiei: Un barbat declarat mort, desi traieste, a pierdut procesul prin care cerea anularea decesului

Un barbat in varsta de 63 de ani, din judetul Vaslui, declarat decedat in anul 2016, desi este in viata, a pierdut procesul prin care cerea anularea declararii decesului. El a mentionat ca a pierdut.

Tanarul iMPUSCAT iN CAP de un politist din Vaslui este nepotul unui fost sef al Politiei Rutiere

Tanarul impuscat in cap de un politist din Vaslui este nepotul subcomisarului Iulian Munteanu, fost sef al Politiei Rutiere Vaslui, scrie Vremea Noua. Incidentul s-a petrecut joi dupa amiaza, dupa.

Noi informatii despre tanarul impuscat in cap de politistul din Vaslui

Tanarul de 27 de ani, care a fost impuscat in cap de un politist la Vaslui, a lasat in urma lui o fetita de doar cativa anisori. Barbatul a fost prins la volanul unei masini fara sa detina.

Un tanar din Galati, gasit mort pe trotuarul din spatele blocului sau. Incidentul ar putea fi o crima

Un tanar de 26 de ani din Galati a fost gasit fara suflare de vecinii sai, chiar in spatele blocului in care locuia. Potrivit primelor informatii, tanarul ar fi cazut de la etajul al noualea al.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )