Libnet.ro
UNICEF

17:15

Cum valorifica RADEF cinematografele din Bucuresti: De la biserica la noi blocuri

România Liberă România Liberă,
Cum valorifica RADEF cinematografele din Bucuresti: De la biserica la noi blocuri

Un scandal a izbucnit, saptamana aceasta, la Cinematograful Scala din Bucuresti, dupa ce Sindicatul Liber RomaniaFilm a publicat o scrisoare deschisa, in care a denuntat o serie de nereguli care au loc in instituta administrata de RADEF Romania Film. in acest context, au iesit la suprafata mai multe controverse de care este legat numele Regiei Autonome a Distributie si Exploatarii Filmelor. continuă pe România Liberă

Stocurile de dezinfectanti in spitalele din Bucuresti: Desi rezultatele testelor privind eficacitatea dezinfectatelor efectuate de DSP nu ne-au fost comunicate am decis sa nu mai folosim dezinfectanti Hexi Pharma

Conform Ministerului Sanatatii, 50 de spitale din tara au folosit dezinfectantii diluati distribuiti de compania Hexi Pharma. 9 dintre acestea sunt din Bucuresti. Vezi AICI lista completa a.

Perchezitii la mai multe firme din Bucuresti si trei judete, intr-un dosar de evaziune si spalare de bani

19 perchezitii au loc, luni, in Bucuresti si trei judete, la persoane banuite ca ar fi cauzat un prejudiciu de peste 2. 000 de euro, prin evaziune fiscala si spalare de bani. 20 de persoane urmeaza sa fie duse la audieri.

Interventie de urgenta a politiei si pompierilor, pe strada Dristorului din Bucuresti

Pompierii incearca sa salveze o persoana aflata la etajul cinci al unui bloc de garsoniere, de pe Strada Dristorului, din Sectorul 3 al Capitalei. Se pare ca persoana respectiva este cazuta, iar usa de acces este blocata.

Ziua Europei, sarbatorita luni in statiile de metrou din Bucuresti

Bucurestenii sunt invitati sa sarbatoreasca luni, in cele mai importante 11 statii de metrou din Capitala, Ziua Europei. In intervalul orar 12. 00 vor avea loc actiuni speciale - expozitii, oferirea de materiale informative privind cultura si traditiile unor tari europene, recitaluri muzicale, proiectii de videoclipuri, spectacole de strada, tombole etc - organizate de reprezentanta Comisiei Europene in Romania, alaturi de 11 ambasade si institute culturale reprezentand state membre ale Uniunii Europene, informeaza un comunicat al reprezentantei Comisiei Europene.

Anunt de ultima ora dupa protestele din Bucuresti. Ministrul Sanatatii, asteptat de Dacian Ciolos la Guvern

Premierul Dacian Ciolos si ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas Cadariu, vor discuta sambata dupa-amiaza la Palatul Victoria pe tema situatiei din sistemul sanitar si a scandalului dezinfectantilor.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2172 seconds )