Libnet.ro
UNICEF

13:15

Cum il vede pe Donald Trump sora sa, fost judecator federal: crud, mincinos, lipsit de principii

Hotnews Hotnews,
 Cum il vede pe Donald Trump sora sa, fost judecator federal: crud, mincinos, lipsit de principii

Presedintele american Donald Trump este un om crud, mincinos si lipsit de principii, spune Maryanne Trump Barry, sora presedintelui american, ale carei afirmatii, inregistrate in secret, au fost publicate sambata de Washington Post, transmite AFP. continuă pe Hotnews

Steve Bannon a fost retinut. Ce pedeapsa risca fostul consilier al lui Donald Trump

Steve Bannon, fostul consilier al campaniei pentru presedintele Donald Trump, a fost retinut joi, iar rechizitoriul sau federal este o veste foarte proasta pentru el si, probabil, pentru multi altii, scrie CNN.

Cine este Steve Bannon, ideologul de extrema-dreapta din echipa lui Donald Trump

Steve Bannon, fostul consilier al campaniei pentru presedintele Donald Trump, a fost eliberat pe cautiune in dosarul in care este acuzat de deturnare de fonduri in campania de strangere de fonduri pentru.

Fostul strateg al presedintelui american Donald Trump, arestat pentru o frauda de 1 milion de dolari

Steve Bannon, fostul consilier si strateg al presedintelui american Donald Trump a fost arestat pentru delapidare intr-o campanie de strangere de fonduri pentru deja faimosul zid de la granita Statelor Unite cu Mexicul.

Judecator: Donald Trump trebuie sa predea declaratiile sale fiscale unui procuror din New York. Trump a contestat imediat decizia

Donald Trump nu poate bloca timp de opt ani citatia unui procuror pentru predarea declaratiilor sale fiscale, a decis joi un judecator federal, aceasta fiind o noua lovitura data eforturilor de lunga durata ale presedintelui de a-si proteja situatia financiara. Presedintele american a contestat imediat decizia, transmite Reuters.

Donald Trump nu a reusit sa obtina amanarea predarii declaratiilor sale fiscale unui procuror din New York

Un judecator federal a respins vineri solicitarea pressedintelui Donald Trump de amanare a predarii unui procuror districtual din Manhattan a declaratiilor sale fiscale, in timpul judecarii unui apel al presedintelui.

Donald Trump nu are principii, afirma sora mai mare a presedintelui american intr-o inregistrare secreta

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, este crud, mincinos si lipsit de principii, afirma sora sa mai mare, Maryanne Trump Barry, in conversatii inregistrate in secret in 2018 si 2019 de nepoata presedintelui Mary Trump.

SUA: Donald Trump avertizeaza asupra riscurilor intarzierii aflarii rezultatului scrutinului prezidential din 3 noiembrie

Presedintele american Donald Trump a avertizat vineri ca aflarea rezultatului alegerilor prezidentiale din 3 noiembrie, in care se va confrunta cu democratul Joe Biden, ar putea dura saptamani, daca nu chiar luni de zile, informeaza AFP.

Procurorul general din SUA se opune sugestiei lui Donald Trump de gratiere a lui Edward Snowden

William Barr, secretar al Justitiei si procuror general al SUA, a declarat vineri dupa-amiaza ca se va opune vehement oricarei incercari de gratiere a lui Edward Snowden, in contextul in care presedintele Donald Trump a sugerat acest lucru, potrivit Mediafax.

Donald Trump a reiterat promisiunea de a retrage trupele americane care se mai afla in Irak

Presedintele american Donald Trump a reiterat joi promisiunea de a retrage putinele trupe americane care au mai ramas in Irak, dar a spus ca Washingtonul va ramane pregatit sa ajute daca Iranul va intreprinde orice actiune ostila.

Donald Trump confirma intentia de retragere a trupelor americane care se mai afla in Irak

Presedintele american, Donald Trump, si-a aratatjoi intentia de a retrage putinele trupe americane care au mai ramas in Irak. Cu toate acestea, el a spus ca Washingtonul va ramane pregatit sa ajute in.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3135 seconds )