Libnet.ro
UNICEF

22:45

Cum ne vor ajuta blindatele americane Made in Romania

Adevărul Adevărul,
Cum ne vor ajuta blindatele americane Made in Romania

Este oficial! General Dynamics, compania americana care detine producatorul de transportoare blindate Mowag, va fabrica la Uzina Mecanica Bucuresti transportorul blindat 8X8 Piranha 5. continuă pe Adevărul

Romania este importanta in multe privinte

ACTUALIZARE 12:22 Romania este importanta prin contributiile sale in Afganistan si Kosovo si prin gazduirea scutului antiracheta, remarcand si ca, din 2015 pana in prezent, statele membre ale Aliantei si-au crescut bugetele alocate apararii, urmand ca si tara noastra sa faca acest lucru anul acesta, a declarat Secretarul General al Aliantei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg, in cadrul sesiunii plenare a Adunarii Parlamentare a NATO de la Bucuresti. *ACTUALIZARE 11:20 Stoltenberg: Lucram pentru a face societatile noastre mai puternice in fata atacurilor hibride, care au devenit mai intense si mai rapide ca oricand *ACTUALIZARE 11:11 Afganistanul risca sa se intoarca la statutul de stat al haosului, daca trupele NATO se retrag din zona, ceea ce ar insemna un paradis pentru teroristi, a declarat Secretarul General al Aliantei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg, in cadrul sesiunii plenare a Adunarii Parlamentare a NATO de la Bucuresti. *ACTUALIZARE 11:03 Dragnea: Am alocat resursele bugetare necesare Apararii, asa cum putine state au facut-o *ACTUALIZARE 10:14 Tariceanu: Securitatea incepe acasa; in zona Marii Negre se intersecteaza amenintarile deopotriva din estul si din sudul Aliantei *ACTUALIZARE 09:32 Iohannis, in plenul AP NATO: Parteneriatele dintre noi, statele membre, trebuie sa fie mai tari ca oricand *ACTUALIZARE 08:57 Secretarul general al NATO Jens Stoltenberg a sosit la Palatul Parlamentului ---- Presedintele Klaus Iohannis il va primi astazi, la Palatul Cotroceni, pe Secretarul General al Aliantei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg, potrivit unui comunicat de presa publicat pe site-ul Administratiei Prezidentiale.

Sistemul Aegis Ashore Romania este complet operational si in intregime finantat

Sistemul Aegis Ashore Romania este complet operational si in intregime finantat si reprezinta o contributie foarte importanta a Statelor Unite ale Americii si a Romaniei la sistemul Balistic de Aparare Anti-Racheta al NATO, a precizat ieri Ambasada SUA la Bucuresti, intr-un comunicat de presa.

Decizie oficiala: Romania este impotriva ruperii Cataloniei de Spania(VIDEO)

Romania s-a pozitionat in privinta independentei Cataloniei. Prin vocea ministrului de Externe, Teodor Melescanu, tara noastra s-a pronuntat oficial impotriva dezlipirii provinciei catalane de Sp.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )