Libnet.ro
UNICEF

12:15

Cum vor arata buletinele de vot de la Referendumul din 26 mai

Antena3 Antena3,
Cum vor arata buletinele de vot de la Referendumul din 26 mai

Biroul Electoral Central a prezentat buletinele de vot pentru referendumul din 26 mai 2019, care va avea loc in aceeasi zicu alegerile europarlamentare. Autoritatile au decis ca romanii vor primi tre. continuă pe Antena3

Cum arata buletinele de vot pentru Referendumul din 26 mai. FOTO

Biroul Electoral Central BEC) a publicat modelele buletinelor de vot pentru Referendumul pentru Justitie din 26 mai 2019, zi in care vor avea loc si alegerile europarlamentare. Romanii vor primi la urne 3 buletine de vot: unul pentru alegerile europarlamentare si cate unul pentru intrebarile de la Referendum. Romanii care se vor prezenta la urne [] .

Dacian Ciolos saboteaza prezenta la alegerile si la referendumul din 26 mai

Absolut de neinteles atacul lui Dacian Ciolos la presedintele Iohannis. Si momentul ales. Pot sa inteleg ca dl Ciolos va candida la presedintie, dar sa inceapa acum campania sabotand alegerile si referendumul din 26 mai nu este de inteles. Prezenta la vot in 26 mai s-ar fi bazat pe speranta ca alianta PSD-ALDE va fi inlocuita la guvernare. Cu cine? Acelasi blestem peste Romania. Nu avem cu cine realiza schimbarea, asa ca nu votam!.

USR-PLUS: Decizia Biroului Electoral de a pune intrebarile la referendum pe buletine de vot separate este nejustificata si ar putea ingreuna procesul electoral

Decizia Biroului Electoral Central de a pune intrebarile la referendumul din 26 mai pe buletine de vot separate este nejustificata si ar putea ingreuna procesul electoral, spun reprezentantii USR-PLUS. Biroul Electoral Central a hotarat ca romanii vor primi trei buletine de vot - unul pentru alegerile europarlamentare si doua pentru referendum -, iar in fiecare sectie vor fi cate trei urne.

Cum vor arata noile camine din campusul Universitatii Oradea. Ce promite primarul Ilie Bolojan

Planurile 3D ale celor doua camine studentesti care vor fi construite in campusul Universitatii Oradea au fost facute publice, miercuri, de primarul Ilie Bolojan pe pagina sa de Facebook, cu promisiunea ca cele doua cladiri vor fi terminate pana la debutul noului an universitar de anul viitor.

Digi 24: Cum va arata primul sat vertical din Romania, care va fi gata anul viitor

Un cartier rezidential cu totul special se construieste in Timisoara. Proiectul este inspirat de satul rotund din Banat, unic in tara si declarat monument istoric de Ministerul Culturii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )