Libnet.ro
UNICEF

14:45

Cum va fi vremea la inceput de saptamana. Prognoza meteo pentru luni si marti

Antena3 Antena3,
Cum va fi vremea la inceput de saptamana. Prognoza meteo pentru luni si marti

Luni, desi valorile termice vor fi mai ridicate decat in intervalul precedent, vremea va fi racoroasa in majoritatea zonelor, in special in orele diminetii, potrivit Mediafax. Cerul, variabil la senin pe. continuă pe Antena3

Vremea la inceput de saptamana: Prognoza meteo pentru luni si marti, in tara si in Capitala

Luni, desi valorile termice vor fi mai ridicate decat in intervalul precedent, vremea va fi racoroasa in majoritatea zonelor, in special in orele diminetii. Cerul, variabil la senin pe parcursul zilei, se va innora incepand de seara, dinspre sud-vest, in cea mai mare parte a tarii. Va ploua pe arii extinse in Banat, Oltenia si Muntenia, local in sudul Transilvaniei si in Dobrogea si izolat in restul teritoriului, informeaza Mediafax.

Vremea in weekend: Prognoza meteo in tara, in Bucuresti si la munte

Sambata, vremea se va mentine racoroasa in cea mai mare parte a tarii, anunta Mediafax. Cerul va fi temporar noros in vestul, nord-vestul, centrul, sud-estul extrem al tarii si variabil in celelalte regiuni. Trecator va ploua in cea mai mare parte a Crisanei, local in Maramures, pe arii restranse in Transilvania si izolat in Banat, dar posibil si in sudul litoralului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )