Libnet.ro
UNICEF

08:00

Cum va fi vremea in toamna lui 2020. Prognoza meteo ANM pentru lunile septembrie, octombrie si noiembrie

Playtech Playtech,
Cum va fi vremea in toamna lui 2020. Prognoza meteo ANM pentru lunile septembrie, octombrie si noiembrie

Potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) luna septembrie 2020, conform prognozelor facute, va fi una calduroasa. Se anunta valori termice mai ridicate decat cele normale in toata Romania. Prognoza meteo pentru toamna 2020. Vremea pentru lunile septembrie, octombrie, noiembrie Cei de la ANM, au estimat precipitatii care se situeaza in jurul valorilor normale pentru aceasta . continuă pe Playtech

Prognoza meteo, azi, 31 august 2020. Vremea va fi caniculara la amiaza

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis prognoza meteo pentru luni, 31 august 2020. Potrivit acestora, vremea se va mentine calduroasa, chiar caniculara la amiaza. Temperaturile maxime.

Prognoza meteo, azi, 02 septembrie 2020. in sud-estul Romaniei vremea va fi caniculara

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis prognoza meteo pentru miercuri, 02 septembrie 2020. Astfel, astazi va fi in continuare cald, in sud-estul Romaniei vremea fiind chiar.

Prognoza meteo, azi, 01 septembrie 2020. Manifestari de instabilitate atmosferica pe arii restranse

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis prognoza meteo pentru marti, 01 septembrie 2020. Potrivit acestora, vremea se va mentine calduroasa, insa, spre seara, sunt asteptate.

Alerta meteo ANM. Nu scapam de canicula! Cate luni de vara mai avem. Vesti bune pentru iubitorii de litoral

Vara lui 2020 ar putea fi una dintre cele mai calduroase din istoria masuratorilor meteorologice. Astfel, vestile de la meteorologi sunt aparent bune, acestia spunand ca vara nu se lasa dusa cu una cu doua din tara noastra. Porivit prognozei meteo pe urmatoarele doua saptamani, vremea in aceasta perioada va fi una calda, chiar caniculara .

Alerta meteo ANM. Canicula in ultima zi din august

Specialistii de la ANM au anuntat o alerta meteo pentru ultima zi din august: canicula si disconfort termic accentuat. Alerta meteo ANM: canicula in ultima zi din august Meteorologii anunta ca vremea se va mentine calduroasa si va deveni caniculara la orele amiezei. Maximele se vor incadra intre 27 si 37 de grade Celsius. Luni, .

Alerta meteo ANM. Ne topim in Bucuresti: vreme caniculara in prima zi a toamnei

Meteorologii informeaza ca vremea va fi caniculara astazi in Capitala, la orele amiezii, cand disconfortul termic va fi accentuat. Temperatura maxima va fi cuprinsa intre 35 si 37 de grade Celsius. Mai multe detalii, in continuare. Vreme caniculara in Capitala Administratia Nationala de Meteorologie ANM) anunta vreme calduroasa, astazi, in Bucuresti, chiar caniculara la orele .

Alerta meteo ANM. Vine urgia in Romania: cand incep ploile torentiale, vijeliile si descarcarile electrice

ANM a transmis un nou mesaj de vreme severa: cod galben de canicula in mai multe judete din sud-estul teritoriului. De joi, vor fi ploi torentiale, vijelii si descarcari electrice. ANM, noua atentionare meteorologica: cod galben in noua judete si ploi torentiale, de joi, in mai multe regiuni Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis .

Alerta meteo ANM. Cod galben de ceata in Romania. Ce judete sunt vizate. Atentie, soferi!

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o noua alerta meteo! Este cod galben de ceata in Romania. Care sunt zonele afectate?! ANM: Cod galben de ceata in Romania A fost emis un cod galben de ceata pentru mai multe judete din tara, inclusiv pentru Capitala, avertizeaza cei de la Administratia Nationala de Meteorologie. Drept urmare, .

Alerta meteo ANM. Vin ploile si furtunile in Romania. 16 judete vor fi afectate

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis un Cod galben de vreme rea, valabil in mare parte din tara, pana miercuri la ora 3:00. Instabilitatea atmosferica va fi accentuata si se va manifesta prin averse ce vor avea si caracter torential, descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului, vijelii si grindina. Mai multe detalii, .

Prognoza meteo septembrie 2020. Cum va fi vremea in prima luna de toamna

Meteorologii au emis prognoza pentru luna septembrie 2020. Potrivit comunicatului emis de Administratia Nationala de Meteorologie ANM), in prima luna de toamna, temperatura medie a aerului va avea valori mai.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )