Libnet.ro
UNICEF

07:30

Cumintenia Pamantului a ajuns la Muzeul BNR. Anuntul facut de Guvern

Antena3 Antena3,
Cumintenia Pamantului a ajuns la Muzeul BNR. Anuntul facut de Guvern

Guvernul Romaniei si Ministerul Culturii anunta transferul operei lui Constantin Brancusi Cumintenia pamantului la Muzeul Bancii Nationale a Romaniei pentru a fi mai. continuă pe Antena3

Cumintenia Pamantului va fi expusa la Muzeul BNR. Publicul are acces gratuit

Guvernul Romaniei si Ministerul Culturii anunta transferul operei lui Constantin Brancusi, Cumintenia pamantului, la Muzeul Bancii Nationale a Romaniei.

Muzeul National Cotroceni a predat sculptura Cumintenia Pamantului proprietarilor

Sculptura lui Constantin Brancusi Cumintenia Pamantului a fost, vineri, predata proprietarilor de drept, ca urmare a incetarii contractului de comodat intre acestia si Muzeul.

Muzeul Cotroceni: Cumintenia Pamantului se intoarce la proprietarii de drept

Muzeul National Cotroceni a predat vineri sculptura lui Constantin Brancusi, Cumintenia Pamantului', proprietarilor de drept, ca urmare a incetarii contractului de comodat, se.

Sculptura Cumintenia pamantului va fi expusa la Muzeul Bancii Nationale a Romaniei

Opera lui Constantin Brancusi, va fi expusa la Muzeul Bancii Nationale a Romaniei, ea fiind transferata vineri de la Muzeul Cotroceni pentru a fi mai accesibila publicului larg, informeaza Guvernul Romaniei prin intermediul unui comunicat de presa.

Cumintenia pamantului a fost mutata la un alt muzeu. Afla unde poate fi admirata

Opera lui Constantin Brancusi, Cumintenia pamantului, a fost transferata in cursul zilei de astazi de la Muzeul Cotroceni la Muzeul Bancii Nationale a Romaniei. Decizia a fost luata de Ministerul Culturii si Guvernul Romaniei, impreuna cu proprietarii operei de arta, pentru a face celebra sculptura mai accesibila publicului larg.

Cumintenia Pamantului a fost predata proprietarilor

Sculptura lui Constantin Brancusi Cumintenia Pamantului a fost predata de Muzeul National Cotroceni proprietarilor de drept, dupa ce a incetat contractul de comodat.

Dragnea, despre Cumintenia Pamantului: A fost o actiune strict populista. Nu am donat. Daca as fi in Guvern, gaseam sumele necesare si il achizitionam

Presedintele PSD Liviu Dragnea a aratat ca nu a donat pentru Cumintenia Pamantului pentru ca este de parere ca este o actiune strict populista, Guvernul avand posibilitatea sa achizitioneze opera lui Brancusi.

Anuntul facut de Netflix la ICEEFest 2016

Dupa ce la inceputul anului, Netflix s-a lansat oficial si in Romania, un reprezentant al companiei a fost prezent pentru prima data la Bucuresti, la ICEEFest 2016, acolo unde a facut mai multe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )