Libnet.ro
UNICEF

14:00

Cumintenia Pamantului va apartine Romaniei. Anuntul de ultima ora al ministrului Culturii

Antena3 Antena3,
Cumintenia Pamantului va apartine Romaniei. Anuntul de ultima ora al ministrului Culturii

Ministrul Culturii a anuntat, miercuri seara, ca proprietarii sculpturii lui Brancusi, Cumintenia Pamantului, au acceptat oferta de achizitie de 11 milioane de euro propusa de comisia de. continuă pe Antena3

Cumintenia Pamantului va apartine Romaniei. Ministrul Culturii: Proprietarii au acceptat oferta de achizitie

Ministrul Culturii, Vlad Alexandrescu, a anuntat miercuri seara ca proprietarii sculpturii lui Brancusi Cumintenia Pamantului au acceptat oferta de achizitie de 11 milioane de euro propusa de comisia de negociere mandatata de Guvern, Executivul platind jumatate din suma, restul - Ministerul Culturii prin subscriptie publica nationala.

Cumintenia pamantului, in posesia statului roman

Cumintenia pamantului, opera sculptorului Constantin Brancusi, ramane statului roman, dupa ce proprietarii lucrarii au acceptat oferta de 11 milioane de euro.

Patriciu Achimas-Cadariu, invitat la Ora ministrului la Senat, a vorbit despre situatia din sanatate in fata unei sali aproape goale

Trei sferturi dintre senatori au lipsit, marti dimineata, la dezbaterea Ora ministrului la care a participat ministrul Sanatatii, in conditiile in care chiar senatorii l-au invitat pe Patriciu Achimas-Cadariu pentru a le prezenta situatia din acest domeniu. Ministrul Sanatatii a ajuns in sala de plen a Senatului la ora convenita - 9:30, pentru a vorbi la Ora Ministrului, insa in sala erau doar cativa senatori, scrie Mediafax.

Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas-Cadariu, participa la dezbaterea Ora ministrului la Senat

Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas-Cadariu, participa marti la dezbaterea 'Ora ministrului' din plenul Senatului, printre temele ce vor fi luate in discutie fiind salarizarea personalului medical. Presedintele Comisiei pentru sanatate publica din Senat, Ion Luchian, a inaintat Biroului permanent un document cu tematica propusa pentru dezbatere in plen, potrivit Agerpres.

Gigi Becali a fost la MApN. Anuntul de ultima ora al Armatei

Gigi Becali a fost azi la MApN pentru a purta o discutie cu sefii de acolo in vederea marcii. Patronul Stelei s-a aratat dispus sa faca tot ce se poate pentru a readuce emblema bine cunoscuta pe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )