Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cumpanasu a depus plangeri la Parchetul General fata de modul in care au intervenit autoritatile in cazul Caracal

Adevărul Adevărul,
Cumpanasu a depus plangeri la Parchetul General fata de modul in care au intervenit autoritatile in cazul Caracal

Alexandru Cumpanasu, presedinte al Coalitiei Nationale pentru Modernizarea Romaniei si unchi al Alexandrei, s-a prezentat la Parchetul General pentru a depune plangere fata institutiile care au actionat in cazul crimelor de la Caracal si care, potrivit acestuia, nu si-ar fi facut datoria. continuă pe Adevărul

CRIME iN SERIE iN CARACAL Alexandru Cumpanasu, PLANGERI in lant la Parchetul General: Bogdan Licu mi-a dat asigurari ca va face tot ceea ce poate pentru ca oamenii care au gresit sa fie trasi la raspundere (VIDEO)

Unchiul Alexandrei, fata ucisala Caracal, Alexandru Cumpanasu, a depus, luni,la Parchetul General mai multe plangeri la adresa STS, MAI, Parchetul Teritorial Olt, Parchetul Craiova si judecatorul.

CRIME iN SERIE iN CARACAL |Parchetul General face verificari la Parchetul Tribunalului Olt (VIDEO)

Parchetul General a dispus verificari la Parchetul Tribunalului Olt in cazul crimelor oribile din Caracal. Este analizat modul in care a actionat procurorul in cazul fetitei rapite miercuri, dar si interventia.

Parchetul General: Sectia speciala a primit o plangere ca DNA a deschis abuziv dosar penal in cazul agentului guvernamental la CEDO. Pentru lamurirea situatiei, Sectia a cerut DNA o copie a dosarului

Parchetul General a transmis ca Sectia de anchetare a magistratilor a primit o plangere in care se sustine ca DNA a deschis abuziv un dosar in cazul agentului guvernamental al Romaniei la Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO), Viorel Mocanu. Institutia mai spune ca, pentru lamurirea aspectelor sesizate, Sectia speciala a cerut DNA o copie a ordonantei de incepere a urmaririi penale in rem. HotNews. ro a scris, citand surse judiciare, ca procurorii DNA au deschis un dosar in care este implicat agentul guvernamental al Romaniei la CEDO privind observatiile depuse de acesta in cauza Dragnea contra Romaniei, dosar cerut de Sectia Speciala de Investigare a Infractiunilor din Justitie. Surse: DNA ar fi inceput investigatii privind actiunile agentului Romaniei la CEDO in cauza Dragnea vs. Romania, dar SIIJ ar fi cerut de la DNA dosarul. Raspunsul oficial al DNA nu confirma, dar nici nu infirma.

Verificari la Parchetul Judecatoriei Caracal privind modul in care s-a desfasurat ancheta in cazul fetei din Olt

Procurorul general Bogdan Licu a dispus verificari la Parchetul Judecatoriei Caracal privind modul in care s-a realizat supravegherea activitatii de cercetare penala in cazul fetei din judetul Olt care ar fi fost ucisa, anunta Parchetul General.

Procurorul care s-a ocupat de cazul Alexandrei, audiat la Parchetul General (VIDEO)

Procurorul care s-a ocupat de dosarul privind disparitia Alexandrei, fata ucisa la Caracal, este audiat, luni, la Sectia indrumare si Control din cadrul Parchetului General.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2199 seconds )