Libnet.ro
UNICEF

11:45

CUMPLIT! Autobuz cu 23 DE COPII, implicat intr-un ACCIDENT RUTIER! BILANTUL VICTIMELOR!

B1 B1,
CUMPLIT! Autobuz cu 23 DE COPII, implicat intr-un ACCIDENT RUTIER! BILANTUL VICTIMELOR!

Un accident rutier s-a produs luni dimineata pe DC 60, intre Pischia si Bencecu de Sus, in apropierea orasului Timisoara. continuă pe B1

FOTO Accident rutier grav la Aiud soldat cu decesul unei tinere de 19 ani. Soferul are 20 de ani si a lovit cu masina un stalp de electricitate

Accident rutier grav la Aiud, soldat cu decesul unei tinere in varsta de 19 ani. Un autoturism a intrat frontal intr-un stalp de electricitate.

Un autobuz care transporta 23 de copii a fost implicat intr-un accident, in judetul Timis

Un autobuz care transporta 27 de persoane, dintre care 23 de copii, a derapat si a parasit carosabilul, nu departe de Timisoara.

Plan ROSU de interventie! NOUA victime intr-un accident rutier produs in Dolj

Accident teribil, luni, in Dolj! Doua persoane au murit si alte sapte au fost ranite, intre care si doi copii,in urma unui accident rutier produs, luni, pe un drum judetean care leaga localitatile.

Accident rutier pe DN31, soldat cu ranirea unei persoane

Un accident rutier petrecut in comuna Gradistea, pe DN 31, in urma coliziunii dintre doua autoturisme, s-a soldat, ieri, cu ranirea usoara a unui conducator auto. Pompierii militari din cadrul Detasamentului Calarasi au intervenit rapid la locul accidentului cu o autospeciala de descarcerare si o autospeciala de prim ajutor SMURD.

Accident rutier cu un autobuz plin cu elevi, in prima zi a noului semestru scolar

Un autobuz care transporta zeci de elevi a derapat, luni dimineata, intr-un sant, pe DC60 intre localitatile timisene Pischia si Bencecu de Sus, o tanara de 16 ani avand nevoie de ingrijiri medicale la fata locului, fara a fi transportata la spital.

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2513 seconds )