Libnet.ro
UNICEF

19:30

CUMPLIT! Un copil de doar 8 anisori A MURIT dupa ce a cazut in TOALETA din curtea casei

B1 B1,
CUMPLIT! Un copil de doar 8 anisori A MURIT dupa ce a cazut in TOALETA din curtea casei

Tragedie in Republica Moldova. Un copil de opt ani din satul Sangereii Noi, raionul Sangerei, a avut parte de o moarte cumplita. Baiatul s-a inecat in toaleta din curtea casei sale, anunta. continuă pe B1

Un copil de opt ani a murit, dupa ce a cazut in toaleta din curtea casei

Un copil de opt ani dintr-un sat din Republica Moldova a avut un sfarsit tragic. Micutul s-a inecat in toaleta din curtea casei. Incidentul a avut loc miercuri dupa-amiaza, atunci cand copilul.

TRAGIC! O femeie din Iasi a murit dupa o operatie de hernie de disc. Rudele au formulat plangere de malpraxis

Rudele unei femei, in varsta de 61 de ani, care a murit dupa o operatie de hernie de disc, au formulat plangere de malpraxis impotriva medicilor de la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi. Femeia a fost.

SOCANT: Un barbat de doar 29 de ani A MURIT dupa ce a vizitat un parc acvatic. A fost UCIS de o amiba care DEVOREAZA CREIERUL (FOTO)

Un barbat din Atlantic County, New Jersey, a avut parte de o moarte cumplita. Fabrizio Stabile, un surfer care avea doar 29 de ani, a fost ucis de o amiba care mananca din creierul uman, dupa o vizita pe care.

Mama ei a murit dupa ce a sarit cu ea in brate, de la etajul 7. Gestul socant facut de tanara dupa 15 ani de la tragedie

Yazmina Howard avea doar trei ani atunci cand mama ei, Maxine Carr, a sarit intentionat de la etajul 7, al unui bloc din Maidstone, Kent, in timp ce o tinea in brate. Femeia in varsta de 33 de ani a murit,.

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )