Libnet.ro
UNICEF

16:45

Se cunosc 24 de campioane in Europa. Care sunt acestea si cine e antrenorul de 25 de ani care a castigat titlul in tara sa

Adevărul Adevărul,
Se cunosc 24 de campioane in Europa. Care sunt acestea si cine e antrenorul de 25 de ani care a castigat titlul in tara sa

Daca in Liga 1 se pare ca Steaua si ASA se vor lupta pana in ultima etapa, in 24 de tari deja se stiu campioanele. De asemenea, s-au stabilit si cateva recorduri precum cele 42 de titluri ale campioanei din Grecia sau cel mai tanar antrenor care a castigat campionatul. continuă pe Adevărul

in curand, internetul va atinge capacitatea maxima. Care sunt solutiile?

Desi ar putea parea imposibil la prima vedere, cresterea exponentiala a vitezei de internet s-ar putea opri in curand din cauza limitarilor fibrei optice. Numarul internautilor creste in fiecare zi la nivel global. in timp ce foarte multi dintre noi reusesc sa se conecteze la internet de oriunde, nevoia pentru o viteza sporita la internet [] in curand, internetul va atinge capacitatea maxima. Care sunt solutiile? Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Telefonul care nu-ti distrage atentia: Care sunt singurele functii [VIDEO]

O noua campanie interesanta pe Kickstarter vrea sa lanseze pe piata telefonul Light, construit pentru a fi folosit cat mai putin. Telefoanele din prezent au devenit o parte importanta a vietii de zi cu zi. Desi unorali se pare greu de acceptat aceasta realitate, telefoanele sunt absolut necesare pentru a te putea descurca in lumea [] Telefonul care nu-ti distrage atentia: Care sunt singurele functii [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Adrian Sarbu si Sorin Rosca Stanescu, audiati intr-un nou dosar in care sunt acuzati de inselaciune si spalare de bani

Omul de afaceri Adrian Sarbu si fostul senator PNL Sorin Rosca Stanescu au fost adusi vineri la sediul DIICOT. Ei sunt audiati intr-un nou dosar in care sunt acuzati de inselaciune si spalare de bani.

Dieta mediteraneana incetineste imbatranirea creierului. Care sunt alimentele cele mai eficiente

Dieta mediteraneana poate intarzia aparitia deficientelor de cunoastere la batranete, arata un nou studiu prezentat de Mashable. com. Alimentele care stau la baza acestei diete cresc rezistenta creierului la boli cerebrale precum dementa.

A fost lansata reteaua Global Compact in Romania. Care sunt primele companii care au devenit membre

Companiile si organizatiile romanesti sunt invitate sa lupte impotriva coruptiei, sa sustina drepturile omului si sa protejeze mediul inconjurator, prin aderarea la Reteaua pentru responsabilizare sociala, Global Compact Romania. Reteaua a fost lansata vineri, la Academia Romana, si are, pana acum, 23 de membri.

ANALIZA De ce Codul Silvic trebuie rediscutat in Parlament si care sunt probleme acestei legi dincolo de batalia intre PSD si Klaus Iohannis

La inceputul acestei saptamani, comisiile de specialitate de la Camera Deputatilor au respins cererea facuta de presedintele Klausi Iohannis pentru reexaminarea Codului Silvic, urmand ca proiectul sa fie supus la vot in plenul Camerei, unde PSD are majoritate. Deci mai mult ca sigur nici aici nu vor fi discutii si nu se vor produce modificari. PSD motiveaza ca si-a spus parerea atunci cand a adoptat prima data in parlament legea, iar in ultimile zile toate discutiile despre paduri sunt monopolizate de certurile intre PSD si presedintele Klaus Iohannis.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )