Libnet.ro
UNICEF

12:15

Un cunoscut jurnalist a fost concediat dupa ce a publicat o fotografie cu un mesaj referitor la bebelusul regal. Este o ofensa

Antena3 Antena3,
 Un cunoscut jurnalist a fost concediat dupa ce a publicat o fotografie cu un mesaj referitor la bebelusul regal. Este o ofensa

Un jurnalist a fost concediat dupa ce a publicat o fotografie in legatura cu bebelusul regal, copilulducilor Meghan si Harry de Sussex. Acesta a scris, de asemenea, pe contul sau de Twitter: Tocmai am. continuă pe Antena3

Jurnalist britanic, concediat dupa ce a publicat un mesaj despre copilul printului Harry

Danny Baker, prezentator la BBC 5 Live, figura cunoscuta in presa britanica, a fost concediat de reteaua britanica din cauza unui mesaj publicat pe Twitter dupa lansarea primei fotografii cu printul Harry, Meghan Markle si copilul lor.

Jurnalist BBC, concediat dupa ce a comparat bebelusul regal cu un cimpanzeu

Dupa nasterea bebelusului regal au aparut si primele controverse. Un jurnalist de la BBc a fost concediat dupa ce a postat o fotografie pe Twitter, in care compara copilul ducilor Meghan si Harry de Sussex cu.

Un cunoscut jurnalist, concediat de BBC dupa un mesaj ofensator despre copilul Printului Harry

Danny Baker, prezentator la BBC 5 Live, figura cunoscuta in presa britanica, a fost concediat din cauza unui mesaj considerat rasist pe care l-a publicat pe Twitter imediat dupa ce Ducii de Sussex l-au prezentat publicului pe bebelus.

E SCANDALUL ANULUI in TELEVIZIUNE! Vedeta celui mai urmarit post a fost CONCEDIATA!

Danny Baker, jurnalist al postului BBaC Radio 5, a fost concediat dupa ce a publicat o imagine controversata! INCENDIAT! CRISTIAN POMOHACI, prins in fapt cu MARIA CARNECI! Asta e prea de tot GALERIE.

Faze tari: Primul bordel cu roboti in care clientii pot experimenta 'relatii bisexuale in trei'; Un roman a furat un taxi in Spania. in urma incidentului, soferul a fost concediat

A impins masina de 730 kg pe o distanta de 100 km. Tomislav Lubejak, din Zagreb, Croatia, a intrat in Cartea Recordurilor dupa. Un politist din Tanzania si-a platit prietenul sa-i lase sotia insarcinata. Ce s-a intamplat dupa 10 luni de incercari. Acesta l-a platit cu 780 de euro pe vecinul familiei.

POTRIVIT MAE: Ambasadorul Maior a fost rechemat dupa ce i s-a analizat mandatul

Propunerea Ministerului Afacerilor Externe MAE) de rechemare a ambasadorului Romaniei in SUA, George Maior, a venit dupa analiza mandatului diplomatului, ale carui actiuni nu ii mai permit sa promoveze in mod credibil interesele Romaniei in Statele Unite ale Americii arata un comunicat al MAE publicat, ieri, pe site-ul institutiei.

VIORICA DANCILA: Peste 100 de proiecte au fost depuse dupa lansarea Fondului de Dezvoltare si Investitii

Prim-ministrul Viorica Dancila a anuntat astazi ca in primele zile dupa lansarea Fondului de Dezvoltare si Investitii autoritatile locale au depus 134 de proiecte de finantare, cele mai multe dintre acestea vizand investitii in infrastructura de transport, in reteaua de apa si canalizare, in retelele de energie electrica si de gaze.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )