Libnet.ro
UNICEF

21:15

Un cunoscut medic oncolog: 40% din oameni vor face cancer

Antena3 Antena3,
Un cunoscut medic oncolog: 40% din oameni vor face cancer

Serban Negru, medic primar oncolog, afirma ca una din opt femei va face cancer de san in timpul vietii, iar o femeie din trei va face un cancer oarecare in timpul vietii. Nu cred ca am gr. continuă pe Antena3

Mai multe lucrari realizate in siturile UNESCO din Bucovina vor fi expuse la ICR Paris

Lucrarile realizate in siturile UNESCO din Bucovina vor fi expuse, in premiera, la sediul Institutului Cultural Roman ICR) de la Paris, de 42 de artisti din peste 10 tari, potrivit unui comunicat de presa remis de Centrul European Cultural si de Tineret pentru UNESCO Nicolae Balcescu .

Concedieri pe banda la una dintre cele mai mari companii din Romania. Conducerea face lista neagra

Mai multi angajati Electrica vor fi disponibilizati, dupa ce a fost aprobat un program de concendieri colective, valabil pana la 31 decembrie 2019, care face parte din planul de reorganizare al societatii,.

ALERTA sanitara in Africa. O boala din Evul Mediu face ravagii

Angajatii din domeniul sanitar din cateva state africane incearca sa tina in frau oepidemiede ciuma extrem de contagioasa. Boala a infectat mai mult de 1. 300 de persoane,.

Sute de parinti din Bucuresti vor primi ajutoare lunare, de la Primarie

Parintii care isi cresc singuri copiii, au probleme financiare si locuiesc in Bucuresti, vor primi ajutoare lunare, de la Primarie, intre 200 si 1. 200 de lei. Cu o conditie, insa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )